mobilashop Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Am creat un sistem care trimite newslettere targetate catre useri interesati de domeniile specificate. Sistemul se dezvolta in fiecare zi adaugand noi liste de subscriptie si se completeaza cu noi useri interesati de listele disponibile. E o oportunitate de publicitate ieftina pentru magazine online. Fiecare user are posibilitatea de a trimite, lunar, gratuit un anunt de tip "mica publicitate" pentru userii interesati dintr-o lista, in format text. Userii care sunt si membrii acestui forum au, suplimentar, dreptul ca formatul anuntului sa fie in format html de tip newsletter. Va asteptam sa va inscrieti aici Sistemul contine in acest moment peste 1(un) milon de adrese valide si este in continua crestere. ATENTIE !!! NU SE FACE SPAM, pentru ca userii din sistem se inscriu automat in listele pe care si le doresc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xchristty Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 salut! am si eu un on-line shop, si vreau sa-l promovez mai bine. cum functioneaza chestia asta? merci mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilashop Posted January 5, 2012 Author Share Posted January 5, 2012 Functioneaza in felul urmator: Iti creezi un mesaj de publicitate catre clienti in format html sau text si il trimiti pe adresa siteului [email protected]. Noi il preluam si il trimitem catre userii care s-au inscris in sistem la lista profilului siteului tau. Primul mesaj din fiecare luna este gratuit, restul mesajelor le platesti. pentru ca o campanie sa fie eficienta cu adevarat iti recomand intre 4 - 8 mesaje de publicitate lunar. Conditia principala este sa fi inscrisa in sistemul de newsletter . Mesaje gratuite poti posta aici, oricate si oricand, dar numai mesaje de mica publicitate care, insa, nu sunt foarte eficiente pentru o afacere de comert online. Mai multe amanunte pe yahoomessid=mobilashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts