Jump to content
Sign in to follow this  
AUNIX

[Help] Prestashop tidak bisa dibuka

Recommended Posts

Mastah-mastah prestashop tolongin ane dong...

Web ane kok gak bisa dibuka ya? padahal semingguan terakhir ini ane gak otak-atik Back office maupun Cpanelnya.

semalem baru tahu pas mau cek statistik, ane kaget 4 hari gak ada pengunjung sama sekali. padahal rata-rata tiap hari 40 pengunjung.terus ane coba buka web ane gak bisa.

 

Ane udah kontak ama server/hostingan udah 24 jam juga katanya masih di periksa. barang kali ada mastah yang tahu.

 

nih ada pesan kayak gini :

 

Fatal error: Call to undefined function mb_convert_encoding() in /home/nuriweb1/public_html/bukutentangislam.com/classes/Tools.php on line 1524

 

ane cek di tools.php pada baris 1524 :

 

if ($media_infos['date'] > $compressed_css_files_infos[$media]['date'])

 

 

ane gak ngerti bahasa php.

tolongin ya mastah !!

 

 

oiya web ane www.bukutentangislam.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More