Jump to content
Sign in to follow this  
tiny_man

problem med produkt bilder

Recommended Posts

Tjena

Har problem med att ändra produkt bilderna, dom får alltid en svart kant runt sig. har letat igenom forumet men hittar inget som funkar.

är det någon som vet hur man ändrar kanten till transparent eller vit??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har samma problem här...någon lösning? Beror troligtvis på images.inc.php vad jag förstått, men hittar ändå ingen lösning

Har PHP version 5.2.8 på servern

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag har också detta problem och de trådar som finns i forumet har inte löst problemet.
Hur har det gått för er andra? Någon som har lyckats fixa det?

Edit: Ska tilläggas att webbutiken fungerande felfritt när jag byggde den på ett annat webbhotell. Jag flyttade sedan över alla filer + databasen och allt har fungerat klockrent hittils förutom just bakgrunden på bilderna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,
Tack för ditt svar. Jag testade tidgare att göra som de säger i den tråden men då går det inte att ladda upp några bilder längre, får bara felmeddelande. Ska testa ett par gånger till. Vilken av filerna använde du?

Vad har du för version av Prestashop? Kanske har med det att göra.

Det som gör mig mest förvirrad är att allt fungerade precis som det skulle tidigare men att det rätt som det var gjorde alla bakgrunder svarta. Jag hade också gjort en backup av webbutiken i ett tidigt stadie (både ftp och databas). Återställde alltihopa men problemet kvarstår.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag minns inte vilken jag laddade hem, men jag bifogar den här så kan ni testa med den.
Har 1.2.4 i butiken.

Mitt problem med svarta bakgrunder dök också bara upp helt plötsligt. Butiken fungerade hur bra som helst innan det.

images.inc.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,
Jag tror det fungerar nu. Konstigt att det inte gjorde det förut. Kan ha berott på att jag först försökte generera nya thumb-images för att sedan testa lägga in nya bilder. Kanske blev något fel där.

Tack så mycket för din hjälp. Det räddade min kväll!

Väldigt underligt att det bara händer helt plötsligt. Verkar ju inte vara någon som vet vad det beror på och varför det händer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More