Jump to content
Sign in to follow this  
Troppau

ERROR 500

Recommended Posts

Zdravím, e-shop freya-shop.cz na PS1.4.4 mi bez problémů běžel, ale najednou nic... jen error 500-

je mi jasné, že to není samo sebou...

Co jsem měnil:

1) pokus o instalaci Live Zilla - vráceno do původního stavu

2) na jiném obchodě jsme si na pár sekund spletl doménu a zadal tento shop do Canocical SEO - vráceno

 

to je vše co mne napadá od poslední kontroly FO

 

co jsem ještě zkoušel:

 

1) vypnout všechny akcelerátpry a optimalizároy a komprese

2) odebrat maximum modulů (ne vše)

3) nasadit výchozí téma...

 

nic nepomohlo...

 

dělá někde presta vlastní logy? kde je najdu?

v logu hostingu jsem našel pouze toto:

65.36.241.176 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:28:33 +0200] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "InternetSeer.com"
66.249.72.142 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:29:05 +0200] "GET /220-1217-thickbox/saty-figl-64-s1.jpg HTTP/1.1" 404 20 "-" "Googlebot-Image/1.0"
66.249.72.142 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:29:47 +0200] "GET /220-1219-medium/saty-figl-64-s1.jpg HTTP/1.1" 404 20 "-" "Googlebot-Image/1.0"
95.168.214.75 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:30:47 +0200] "GET /img/p/597-2834-home.jpg HTTP/1.1" 200 15364 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/3.6.12 ( .NET CLR 3.5.30729)"
66.249.72.142 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:30:35 +0200] "GET /220-1217-large/saty-figl-64-s1.jpg HTTP/1.1" 404 20 "-" "Googlebot-Image/1.0"
208.115.111.74 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:31:46 +0200] "GET /print.asp?id=4476 HTTP/1.1" 404 - "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Ezooms/1.0; ezooms.bot@gmail.com)"
66.249.72.142 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:31:39 +0200] "GET /220-1218-medium/saty-figl-64-s1.jpg HTTP/1.1" 404 20 "-" "Googlebot-Image/1.0"
67.195.112.177 www.freya-shop.cz - [24/Aug/2011:20:33:17 +0200] "GET /img/favicon.ico?1314174811 HTTP/1.0" 200 1150 "-" "Mozilla/5.0 (compatible; Yahoo! Slurp; http://help.yahoo.com/help/us/ysearch/slurp)"

 

Jo a BO mi funguje bez problémů.

 

Zkuste někdo aspoň nějaké tipy...

Jako widows friendly user se ptám: Pomohla by reinstalace? :rolleyes:

 

Díky všem ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More