Jump to content

Termék összehasonlítás hiba


Unger Gábor
 Share

Recommended Posts

A gomb megnyomása után üres lapot kapok 1.4.3 és 1.4.4 alatt egyaránt valószínűleg kiszolgáló beállítás specifikus.

Egy másik szerveren működik a dolog.

 

Amin működik:

php verzió 5.2.6-1+lenny10

Szerver api Suphp bár a phpinfo CGI/FastCGI-t mutat.

Ram 128MB

kernel 2.6.26-2-686 #1 SMP Thu Jan 27

 

Amin nem:

Php verzió 5.2.17-0.dotdeb.0

Szerver api CGI/FastCGI

Ram 64MB.

kernel Linux s6 2.6.38-bpo.2-amd64

 

Akinél rendesen fut az milyen beállításokkal futtatja? Hátha kiderülne mivel van a gond.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Megoldva!

A productcomments.php fájl

hookExtraProductComparison függvényébe be kellet szúrni az alábbiakat az elejére.

 

require_once(dirname(__FILE__).'/ProductCommentCriterion.php');

require_once(dirname(__FILE__).'/ProductComment.php');

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Érdekes, ez valami szerver beállítási gond lehet, mert a wampserveren megy, rendes szerveren meg ugyanez a gondom nekem is! :-(

prestaversion: 1.4.6.2

 

rendes szerver:

 

MySQL

  • Szerver verzió: 5.1.59
  • Protokoll verzió: 10

Webszerver:

  • lighttpd/1.4.28
  • MySQL kliens verzió: mysqlnd 5.0.7-dev - 091210 - $Revision: 304625 $
  • PHP-kiterjesztés: mysqli

phpMyAdmin:

 

Verziószám: 3.4.8-rc1, utolsó stabil verzió: 3.4.8

 

Wampserver:

 

MySQL:

  • Szerver verzió: 5.5.16-log
  • Protokoll verzió: 10

php:

  • Apache/2.2.21 (Win32) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/0.9.8r PHP/5.3.8
  • MySQL kliens verzió: mysqlnd 5.0.8-dev - 20102224 - $Revision: 310735 $
  • PHP-kiterjesztés: mysqli

Apache:

 

Verziószám: 3.4.5, utolsó stabil verzió: 3.4.8

 

de egy másik honlap összehasonlítás része ugyanezen a központi (rendes) szerveren meg működik. Ott a presta verzió : 1.4.5.1 tehát szerintem valahol a prestában van a gond

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahogy írtam, már az első pipánál visszadob, a termékeknél akárhányra írom a számot.

Verzió: 1.4.5.1

 

 

Szia!

 

Sokat vacakoltam vele és úgy tűnik, hogy a Windows gyorsítótár törlésével megoldódott a probléma! :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More