peter_m Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 skusal uz niekto z vas naistalovat verziu 1.4.4 ? Pri poslednom kroku ked sa vyberie stat Slovensko tak sa nedokonci instalacia. To iste bolo pri Poland, Czech, Rusko. Pri France aj UK instalacia zbehla OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
migino Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Mne to tiez neide, ked nastavim SK. Vsetko ponastavujem, system overi, ze podmienky pre instalaciu boli splnene. Premenujem admin + vymazem install a ked idem do shopu, vypise mi na stranku fatal error. Pozeral som databazu, vsetko tam je, takze pochybujem o plnej funkcionalite 1.4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hesno Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Co se tyka vyberu zeme, tak jsem zvolil ceskou republiku a pustilo me to normalne dal. S cim mam problem, tak se mi taky nezobrazi pulka veci v backendu a frontend zobrazuje Fatal error. Nekdo to resil upravou login.php ve slozce admin tak, ze odkomentoval OR file_exists(PS_ADMIN_DIR.'/../admin') a prejmenoval slozku zpet na admin (protoze ji clovek musi na zacatku prejmenovat, aby ho to pustilo do backendu). To mi ale nepomohlo. Resi se to i v tomhle threadu: Fatal Error Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts