AmaruL Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Buna ziua am o problema, am adaugat un curier Urgent Curier, am setat tot acolo, sa fie in functie de suma, ex cum am intereseaza pe mine, daca comanzi produse pana in 250 lei taxa de transport este de 15 lei si ce este peste este gratuit, la states am toate judetele din romania, la Countries am doar Romania, la Country nu am adaugat nimic, pentru ca asta ar fi insemna sa bag la fiecare judet fiecare oras in parte, la Zones este Romania, Price Ranges am setat de la 0.01 - 249.9 la greutate nu am setat ca nu ma ajuta ca nu conteaza dimensiunea coletului.Cand dau sa aplic comanda imi zice:2. Metode de livrareNici un curier nu livrează la această adresă.3. Alegeţi metoda de platăError: please choose a carrierMa poate ajuta cineva?Precizez ca se trimite doar in romania, restul tarilor le-am sters din baza de date.Va multumesc o zi placuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moss Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Buna ziua am o problema, am adaugat un curier Urgent Curier, am setat tot acolo, sa fie in functie de suma, ex cum am intereseaza pe mine, daca comanzi produse pana in 250 lei taxa de transport este de 15 lei si ce este peste este gratuit, la states am toate judetele din romania, la Countries am doar Romania, la Country nu am adaugat nimic, pentru ca asta ar fi insemna sa bag la fiecare judet fiecare oras in parte, la Zones este Romania, Price Ranges am setat de la 0.01 - 249.9 la greutate nu am setat ca nu ma ajuta ca nu conteaza dimensiunea coletului.<br/>Cand dau sa aplic comanda imi zice:<br/><br/>2. Metode de livrare<br/>Nici un curier nu livrează la această adresă.<br/><br/>3. Alegeţi metoda de plată<br/>Error: please choose a carrier<br/><br/>Ma poate ajuta cineva?<br/><br/>Precizez ca se trimite doar in romania, restul tarilor le-am sters din baza de date.<br/><br/>Va multumesc o zi placuta. si eu am aceiasi problema... Cum s-a rezolvat ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newseeds Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Aceeasi problema si la mine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Pentru toti: La SHIPPING / CARRIERS / Optiuni transport .... aţi setat curierul implicit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Va salut ! Ce pot sa fac in aces caz? Am 2 metode de livrare Ambele dupa o anumita suma pot livra gratuit pachetele 1- posta romana daca suma e mai mare de 300 lei transport gratuit, daca e mai mica de 300 lei transport 7 lei 2- curierat daca suma e mai mare de 500 lei transport gratuit daca e mai mica de 500 transport 20 lei Vreau ca ambele sa fie afisate in front page, dar daca, cumparatorul are in cos de exemplu suma totala de 350 lei atunci sa ii arate la metodele de livrare: 1- posta romana 0 lei 2- curierat rapid 20 lei Mai exact vreau sa pot pune conditii de livrare gratuita in functie de suma pe ambele metode. Ma puteti ajuta ? Folosesc ultima versiune de PS (1.4.7) Multumesc frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Pana la urma s-a rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Marius05 cum ai rezolvat ? am exact aceiasi problema . Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Seteaza metodele de livrare: Shipping -> Carriers Seteaza costul livrarii in functie de totalul comenzii: Shipping-> Price Ranges Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Multumesc mult Marius. poti sa imi dai te rog mai multe amanunte pt ca nu ma reusit. Uite cum este la mine : pana la 100 ron posta costa 8 ron, iar peste 100 ron gratuit si curierul rapid 20 ron pana la 400, iar peste gratuit. Multumesc tare mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Vezi atach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 am facut cum ce mi-ai spus, dar chiar si dupa 100 ron, tot imi apare si posta si nu intra posta gratuita(chiar daca apare ca optiune) . mai poti te rog sa imi dai detalii suplimentare ? multumesc mult pt rabdare si ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Marius le-am sucit si intors pe toate partile si nu mere . Te rog daca iti gasesti un pic de timp spune-mi pas cu pas ce si cum ai facut ca nu am reusit. Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Tot nu am reusit. Pana la urma am lasat in felul urmator : Posta 7 ron si Curierul rapid 20 ron. De la 400 ron gratuit cu Posta sau Curierul rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Vezi atach Pai de ce asa? Puteai pur si simplu sa pui transport gratuit pe toate dupa o anumita suma .. aceasta functie o ai mai sus daca folosesti ps 1.4.7.0. Asa complici lucrurile. Daca pui suma de 500 ron pentru transport gratuit atunci nu va mai fi nevoie sa adaugi curier si curier gratuit si sa mai adaugi valori de pret la fiecare in parte. Asa mie imi intra curierul cu sau fara bani in functie de suma pe care am setat-o pentru transport gratuit adica 500. Ce e pana in 500 intra toti cu preturile stabilite ce e peste 500 intra toti gratuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Subulica: in final asa am si facut. Am pus transport gratuit peste 400 ron la posta si la curier rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 (edited) Deci a fost maI buna varianta asta cu transport gratuit peste xxx suma. Daca mai ai nelamuriri cu presta la orice capitol te pot ajuta. Edited October 21, 2012 by subulica (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigo2000ro Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 afisarea metodelor de plata in functie de suma , as vrea sa stiu daca s a mai discutat legat de aceasta tema si daca nu daca stie cineva cum se pot diferentia adica vreau sa nu mi mai apara plata cu cardul peste o anumita suma pentru ca daca plateste clientul o suma de 500 sau 1000 de ron atunci sunt comisioanele foarte mari la procesatorul de cc , multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidmagazin Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 nici la mine nu a mers folosesc modulu de shipping de la prestashop momentan. l-am completat cu datele de la curier si merge ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts