Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0 - Free Modules & Themes - PrestaShop

Jump to content

Photo

Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0

#1

Posted 02 February 2009 - 11:14 PM

Ginno

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 132 Active Posts
Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0
this module show your yahoo Id if you are online or offline

ps: cange the line in onlinehelp.tpl whit your Yahoo ID
<a href="ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a>

Attached Files



#2

Posted 03 February 2009 - 05:12 PM

Jack

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 239 Active Posts
Thank you for sharing. It works great.

#3

Posted 19 February 2009 - 08:10 AM

mrdeath

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 Active Posts
Thanks a lot for your sharing. I also used your module, and make some modifications to use a Pingbox of YM here:
http://www.prestasho..._help__v1_dot_0

Thanks again and keep on sharing.

#4

Posted 19 February 2009 - 11:24 AM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
I know there is some code to say ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID&message;=(don't know exactly if it's &mesasge;), like a default message transmitted to the shop helper, and the message should be product name, id or refference, or, even better, page url (in case you're contacted from inside a category). this would help a lot when someone contacts you and dirrecly says: Hi, I want to ask you something about:{product_referece} or something like that

#5

Posted 01 March 2009 - 02:05 AM

AngelofHaovc

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 82 Active Posts
Nice Module. Thank you.

#6

Posted 31 March 2009 - 08:38 AM

estina

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 19 Active Posts
thank u so much,,, very usefull for me :)
WWW.ESTINSHOP.COM
Kamera Digital harga murah dan berkualitas | modem internet | internet unlimited Tsel corporate
WWW.ESKUNPULSA.COM >> Distributor PUlsa Elektrik murah All Operator

#7

Posted 15 May 2009 - 11:25 AM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

Yahoo Messenger Onlinehelp Module v1.0
this module show your yahoo Id if you are online or offline

ps: cange the line in onlinehelp.tpl whit your Yahoo ID

<a href="ymsgr:sendim?Your_Yahoo_ID"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a>



Hello. I've tried this module but on my site is doesn't change betwen offline and online (even if i'm connected to mess , on site it doesen't show me that i'm online) have any ideea why ? (same thing with pingbox) ? Sorry for may bad english. Nice module. Thanks.

#8

Posted 15 May 2009 - 12:13 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
you have to change Your_Yahoo_ID with.. well.. your YAHOO id!

#9

Posted 15 May 2009 - 12:22 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

you have to change Your_Yahoo_ID with.. well.. your YAHOO id!



Done it and it didn't work. I think maybe is from yahoo if they change something in their code. Any other ideea ? Thanks for the answer.

#10

Posted 15 May 2009 - 12:24 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
pm me yor url or post it here
and your Y! id

#11

Posted 15 May 2009 - 12:26 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

pm me yor url or post it here
and your Y! id



The site is http://ww.cumperiorice.ro/shop

the .tpl has :
<div id="informations_block_left" class="block">        <h4>{l s="Online Help" mod="onlinehelp"}</h4>        <ul class="block_content"><div align="center">Yahoo Messenger Online Help
<a href="ymsgr:sendim?cumperiorice"><img src="http://opi.yahoo.com/online?u=Your_Yahoo_ID&m=g&t=14" width="128" height="100"></a></div>      </ul></div>


#12

Posted 15 May 2009 - 12:28 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
prima greseala:



tre sa schimbi Your_Yahoo_ID si la img src nu numai la a href

#13

Posted 15 May 2009 - 12:34 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

prima greseala:



tre sa schimbi Your_Yahoo_ID si la img src nu numai la a href



Dap a mers (greseala mea) scuze... Multumesc mult de tot.
e OK dar daca ma poti ajuta si cu pingboxu-ul ar fi ideal si perfect (nu resesc sa il mut in dreapta ORI ONLINEHELP ORI PINGBOX-UL .. Nu conteaza care.) Merci mult.
<div id="informations_block_right" class="right">        <h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxbeon70lwfdg?0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="200" height="400"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


#14

Posted 15 May 2009 - 12:35 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
cred ca e problema la object id: pingboxbeon70lwfdg?0

incearca fara 0 din capat

asta la pingbox


eventually, da paste exact la ce zice yahoo`u

#15

Posted 15 May 2009 - 12:41 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

cred ca e problema la object id: pingboxbeon70lwfdg?0

incearca fara 0 din capat

asta la pingbox


eventually, da paste exact la ce zice yahoo`u



<object id="pingboxktjbfvfio400䁗" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object>


pai acolo e paste-ul de la yahoo si tot nu merge si cu 0 si fara 0 (daca ma duc la pingbox la yahoo ma vede online)

<div id="informations_block_right" class="right"><h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxktjbfvfio400?" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


sau cel putin sa mut in dreapta.. vre-o idee.. va rog fumos ... Multumesc :D

#16

Posted 15 May 2009 - 12:42 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
nu de aici le muti in dreapta
da`i intai cu transplant a module din admin... de la modules positions...


daca aia nu merge default.. va trebui sa te duci in fisierul php al modulului, onlinehelp.php I guess, si unde vezi hook left column pui hook right column, te prinzi tu... (p.s. nu cunosc modulele astea, eu am integrat manual in template)

p.s.2. curata modulul de vreme inainte de a-l folosi
<noscript><a href="http://www.adult-shop.ro" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a><a href="http://www.sexshop-ro.info" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a></noscript>


#17

Posted 15 May 2009 - 12:47 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

nu de aici le muti in dreapta
da`i intai cu transplant a module din admin... de la modules positions...


daca aia nu merge default.. va trebui sa te duci in fisierul php al modulului, onlinehelp.php I guess, si unde vezi hook left column pui hook right column, te prinzi tu... (p.s. nu cunosc modulele astea, eu am integrat manual in template)

p.s.2. curata modulul de vreme inainte de a-l folosi

<noscript><a href="http://www.adult-shop.ro" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a><a href="http://www.sexshop-ro.info" target="_blank" title="sex shop"><strong>sex shop</strong></a></noscript>



din pacate nu sunt un cunoscator ata de bun ca tine ( am incercat innainte de a posta la position la module si era blocat nu puteam sa aleg si nu stiam in ce fisier sa modific .. ca facusem o modificare din stanga in dreapata (la posiionst aparea tot in stanga si pe site nu mai aparea deloc))

P.S. nu stiu ce faceau alea din moment ce era in NOSCRIPT dar le-am curatat. Multumesc.

#18

Posted 15 May 2009 - 12:54 PM

shutzu

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 105 Active Posts
pai nu mere sa editezi de acolo de la positions, sa selectezi, tre sa dai transplant a module, selectezi modulu, seletezi destinatia si dai ok

dupe care mergi si stergi pe celalat din vechea pozitie, in momentu in care dai transplant il copiaza nu il muta (copy not move)

apoi, as I said, cauti in php`u modulului (are acelasi nume cu tpl`u) si undeva catre final este function hookLeftColumn($params)
care devine function hookRightColumn($params) si la inceput unde vezi $this->registerHook('leftColumn') modifici in $this->registerHook('rightColumn')

baga-te acolo numa daca nu iti mere transplant`u singur

the guys of presta didn't really read a dictionary before using word transplant, when you transplant an organ for example, you take it from the donnor and give it to another man, the donnor looses the organ, but in prestashop, if you transplant a module, the module also remains in it's old position until is deleted and that's weird

a trebuit sa scriu in egleza ca n`am vazut problema asta semnalata nicaieri pana acum...

#19

Posted 15 May 2009 - 01:06 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts

pai nu mere sa editezi de acolo de la positions, sa selectezi, tre sa dai transplant a module, selectezi modulu, seletezi destinatia si dai ok

dupe care mergi si stergi pe celalat din vechea pozitie, in momentu in care dai transplant il copiaza nu il muta (copy not move)

apoi, as I said, cauti in php`u modulului (are acelasi nume cu tpl`u) si undeva catre final este function hookLeftColumn($params)
care devine function hookRightColumn($params) si la inceput unde vezi $this->registerHook('leftColumn') modifici in $this->registerHook('rightColumn')

baga-te acolo numa daca nu iti mere transplant`u singur

the guys of presta didn't really read a dictionary before using word transplant, when you transplant an organ for example, you take it from the donnor and give it to another man, the donnor looses the organ, but in prestashop, if you transplant a module, the module also remains in it's old position until is deleted and that's weird

a trebuit sa scriu in egleza ca n`am vazut problema asta semnalata nicaieri pana acum...


La transplant nu ma lasa sa fac nimic si daca modific in php imi da

Fatal error: Cannot redeclare BlockYMS::hookRightColumn() in /home/geniusmo/public_html/cumperiorice.ro/shop/classes/Module.php(318) : eval()'d code on line 31
. Cred ca o sa ii dau disable si astept sa iasa versiunea finala ca eu sunt pe ultimul SVN (imi place intotdeauna sa am ce e mai nou) :D
.tpl :
F<div id="informations_block_right" class="right"><h4>{l s="Suport YMS" mod="blockYMS"}</h4><ul class="block_content"><center><object id="pingboxdp7ltt3hsj800" type="application/x-shockwave-flash" data="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" width="240" height="420"><param name="movie" value="http://wgweb.msg.yahoo.com/badge/Pingbox.swf" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="flashvars" value="wid=viFOIMO4Vm.rA.Zfi9tZiuoPmU76_w--" /></object></center></table></ul></div>


.php :
<?phpclass BlockYMS extends Module{    public function __construct()    {        $this->name = 'blockYMS';        $this->tab = 'Blocks';        $this->version = 1.0;        parent::__construct();        /* The parent construct is required for translations */        $this->page = basename(__FILE__, '.php');        $this->displayName = $this->l('Bloc Afisare Suport Prin Yahoo Messenger');        $this->description = $this->l('Suport Yahoo Messenger, online, offline');    }    function install()    {        if (!parent::install() OR !$this->registerHook('rightColumn'))            return false;        return true;    }    function hookRightColumn($params)    {        return $this->display(__FILE__, 'blockYMS.tpl');    }        function hookRightColumn($params)    {        return $this->hookRightColumn($params);    }}?>


Unde am gresit ? Merci mult si scuze de stress. Incerc si eu sa invat din asta.

#20

Posted 15 May 2009 - 01:22 PM

visualcd

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 18 Active Posts
Cu pingbox m-am linistit ca nu merge de fel... Pacat (poate fac eu ceva gresit in yahoo sau poate chiar nu merge el de fel). Sper sa resuesc sa mut cel putin in dreapta casuta de yahoo . Merci mult de tot.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to use our cookies.     Learn more