Jump to content
Sign in to follow this  
Dennis Kristensen

Mine beskeder fra hjemmesiden ser underlige ud?

Recommended Posts

Jeg har igennem et stykke tid haft problemer med de beskeder min prestashop sender ud til kunderne.

Der står bare en masse underlige tegn. Det samme sker der, når kunder benytter min kontaktformular på siden, så kommer der også en underlig besked til mig...

Hvad kan dette være? - Og hvordan kan jeg løse det?

Hvordan kan jeg derefter få beskederne til at komme på dansk til kunderne?

Håber at der er nogen der kan hjælpe mig...

På forhånd tak

Se vedhæftede fil for fejlen

48890_XxAT0I8QAPY7iovW03ir_t

48969_xE41hY0sunZKy3tpfG02_t

49104_BBY4xb0nJKglivRlinSD_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er svært og sige hvad problemet er, men gæt kunne være at din email klient ikke håndtere html i mails særlig godt, men kan også være at prestashop gør noget forkert. Ser mails til kunderne lige sådan ud?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det lyder til, at du ikke nødvendigvis har de rigtige filer siden du også skriver, at du mangler dem på dansk. Har du hentet seneste sprogpakke til din version? Jeg mener ikke, at de danske filer var der tidligere, men jeg er ret sikker på, at de er med nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dennis, dine danske sprogfiler er i stykker. Prøv at sammenligne http://skivecomputersupport.dk/mails/dk/order_conf.html og http://skivecomputersupport.dk/mails/en/order_conf.html. Som Prestafan1234 skriver, skal du prøve med nogle nye sprogfiler. Du kan nøjes med at tage filerne i mails-kataloget, hvis du har nogle oversættelser, du vil bevare.

/Kjeld

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej I har helt sikkert ret.

Jeg er temmelig newbie i det her.

Jeg har nu hentet sprogpakke til ver. 1.3.1.0 (Jeg har version 1.3.1.1)

Jeg har installeret den via Værktøjer/Oversættelser/Importer sprogpakke.

Når jeg skriver dk eller da under isokode under sprog, skriver den "No langage pack available on prestashop.com for this iso code"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fik du fejl under/efter installationen? Ligger sprogfilerne i den rigtige mappe, hvis du kigger via FTP? Og sidst men ikke mindst, må vi se et skærmdump af din side under Værktøjer - Sprog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nej jeg fik ingen fejl under installationen af sprogfilerne. Hvor skal de ligge, hvis jeg tager den via FTP? Jeg har vedhæftet et skærmdump....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filerne skal bl.a. ligge under mails og languages, i min version hedder de dk, jeg mener de hedder da fra 1.3 og frem. Du har ikke vedhæftet et skærmdump?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg har taget et screenshot af mit sprog under prestashop.
Det er vedhæftet mit første indlæg...


Undskyld, læste ikke tilbage :-)

Jeg kan se, at du ikke har engelsk installeret - det mener jeg, kan give nogle problemer (jeg plejer at lade det være installeret, men blot deaktiveret). Kan du ikke prøve at lægge den engelske sprogpakke ind igen for at se, om det skulle hjælpe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det vil jeg prøve. men når jeg kigger under downloads - Language packs, kan jeg ikke finde den engelske... :-( Hvordan hulan finder man den så.. ? :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er nok fordi de er en del af kernen i Prestashop. Har du ikke de oprindelige installationsfiler fra da du installerede? Så kan du finde dem der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg overvejede på at tidspunkt at svare på det med det engelske sprog.
Så vidt jeg husker - og jeg kan jo huske forkert - så får jeg ikke lov til at slette det engelske sprog. Jeg har selv uploadet og installeret, og har deaktiveret den.
Så på en eller anden vis, vil jeg mene, at din udbyder ikke gør det godt nok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nej desværre....

Jeg fik min udbyder til at installere det....


Du kan downloade de gamle versioner af Prestashop - prøv Google, jeg kan ikke lige finde linket.

Jeg kører 1.3.1.1 og mine filer er tilrettede. Men jeg sender dig gerne min version af sprogfilerne, hvis du ikke kan finde dem. Send mig lige en PM, så får jeg dem sendt (nok først i morgen aften eller onsdag)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej igen

 

Jeg har uploadet de gamle translations og mails filer via FTP til de respektive mapper.

 

Men fejlen er stadigvæk den samme.

 

Jeg har vedhæftet et screendump af mine sprogindstillinger, som ser lidt mystiske ud, når jeg vælger ISO-kode for landet, som nok skal være dk.

 

Mvh

Debbe

post-151649-0-45934400-1311585738_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej

 

Svarer dig her i stedet for på mail, som du har sendt - så kan andre også få glæde af svaret.

 

Prøv at skifte sprogkode til "da" i stedet for "dk". Fra version 1.3 og frem blev det ændret til "da". Det er kun, hvis din shop er opgraderet fra en tidligere version, at du skal referere til koden som "dk"

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More