Jump to content

[Free 1.4 Theme] Clothes Store by PrestaDesigner.com - You must see it!


Where do you use this theme?  

225 members have voted

  1. 1. Where do you use this theme?

    • On my shop
      123
    • On my customers shop
      20
    • I just test it
      82


Recommended Posts

  • Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hello,   We're quite happy because we've just lunched our website: PrestaDesigner.com. Who we are and what we do? Well, we are a team of young and talented designers (we think so, but we need to see

to fix this i copied the content of   http://prestadesigner.com/demo/1/modules/blockhomeslideshow/blockhomeslideshow.tpl   and replaced in the file of my local machine

in global.css add around line 1069   #center_column .products_block a.button, #center_column .products_block a.exclusive, #center_column .products_block a.button_small, #center_column .products_bloc

Posted Images

Here are some other issues with this template:

 

 

 

1/ Problem with -> best-sales.php-> NOT showing sold products

 

1/->In DB -ps_product_sale - everithing looks fine cuz the sold products are available here

2/->Is not Order-> Status- issue - I tried that with no luck

 

best-sales.png

 

Already fix all .The problem was PS version only 1.4.0

 

 

 

My solution -> IMAGES

To align in center product img u must edit this lines in product_list.css

around line 31 and add margin-left:

}
ul#product_list a.product_img_link img {margin-left: 3em;vertical-align: bottom; display: block}

 

To center the product name u must delite in line 49 -float: left

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

To echo everyone who is posting on these many pages, wonderful theme! And thank you for all your support; I have found many answers just reading here.

 

My question, has anyone gotten an outside top horizontal menu with categories/subcategories to work? I had the JB Menu 2.8 working nicely sitting on top of the header where the two tabs are now, except that it messed up the layout and skewed it slightly. I removed modules from Top of Page like Userinfo. I also edited the blockuserinfo.css to get rid of the two tabs, but that made it worse. Now I'm back to the great original layout minus my Menu.

 

I guess what would work would be if there were some way I could combine the login and cart tabs with my JB Menu. Or failing that, maybe I could add to the 2 tabs (login and cart) my product categories as permanent links to make one long tab menu where the two tabs are now and not worry about sliding subcategories.

 

Make sense? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

I install the theme and play with it for few days, having problem with some display.

 

1. The home page slide show disappear.

 

2. the on sell product display in horizontal same as what satrops show (http://img443.imageshack.us/img443/161/77993068.jpg)

 

3. the previous and next pagination button not display properly

 

nextpreviousbutton.jpg

 

my web site: www.closetstory.com hope any 1 can help.

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Cornel

I would like to say THANK YOU for the great theme

I use it on my shop...

 

I try to add Quantity Boxes in Product List (by follow this article http://www.prestasho...featured-module )

 

but it did not work with this theme.

 

Could you(or anyone) please tell me How do I add it in this theme?

 

Thank again for the awesome theme I Love it so much

 

Akenarong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

 

Thanks for very nice template.

I have small problem, why special block is not in line photos... (Special Block / Specialūs pasiūlymai)

LINK

Photo

77993068.jpg

 

 

Hello, friend .. I am having the same problem ... how you managed to solvethis image problem.

 

Please help me ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hello guys,

 

For those who are still using clothetheme and having problem in displaying images on the home slideshow, then I have found a solution:

 

Before generating thumbnails as per the requirement upon installation. Go to Preferences > Image

Add new with Name : home_special , width: 145 px , height : 145 px with Category and products selected and save it.

 

Regenarate thumbnails. Once done refresh your front home page and that's it ....Enjoy Folks !

 

Dev.

Share this post


Link to post
Share on other sites

home slide navigation doesn't work. I have two different pictures, but it only show the first picture.

 

I found this code in the blockhomeslideshow.tpl, it seems that it doesn't work.

 

<div id="home_slideshow_violator" class="clearfix">

<div style="display: block;" id="project_caption"></div><div id="slide_navigation" class="clearfix"></div>

</div>

 

I don't know why when I went to module-->position, run liveedit, in the liveEdit page, this slide navigation icon show up below the "shop now" button, and work well, but when I we exit the liveEdit page, go to the homepage, the navigation icon gone, and doesn't work either.

 

I check the demo link, it seem that has the same problem as well, in the homepage , there is not navigation icon below the "shop now" button. http://prestadesigner.com/demo/1/

 

 

but when you check the attached picture at the first post, the navigation icon was shown below the "shop now" button, the link is there http://www.prestashop.com/forums/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=19066

 

anyone can help on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi:

 

I'm new to Prestashop, started 2 day ago, really happy to have this theme installed yesterday :D

But i having a problem that don't know how to solve it :( , and some question need some guide from prestashop senior :rolleyes:.

 

The problem i face is the on sale image not display well in the home page slide, image broken :mellow: , how to solve it? (as show at attachment below)

How to change the style of the word same as demo site http://prestadesigner.com/demo/1/?1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola a tod@s, perdonar pero no hablo ingles por lo que voy a utilizar la traduccion de Google.

 

En primer lugar, felicitar a PrestaDesigner.com por realizar un theme muy bonito.

 

Hay varias cosas que me gustaria que me pudiesen ayudar.

 

1ª - Por mucho que modifique el tpl del bloque "blockuserinfo" como podreis comprobar, sigue saliendo en ingles y no hay manera de hacerlo salir en castellano ni en otros idiomas. Se puede comprobar en la imagen 1

 

2ª - Le he dado muchas patadas al codigo pero no he sido capaz de hacer la modificacion. Primero, elminar la opcion de que cuando ponga un producto en oferta salga debajo del slide ya que sigue dando error. Y la segunda y mas importante para mi, reducir tanto la imgen como los margenes de entre hook tal y como muestro en la segunda imagen.

 

Si alguien fuera tan amable y me indicara que cambios tengo que hacer le estaria muy agradecido.

 

Gracias de antemano.

____________________________________________________________________________________

 

Hi all, forgive but do not speak English so I use the Google translation.

 

 

First, congratulate PrestaDesigner.com for making a very nice theme.

 

 

There are several things I wish I could help.

 

 

1st - As much as change the block tpl "blockuserinfo" as you can see, is coming out in English and there is no way to do it out in Castilian or in other languages. It can be seen in figure 1

 

 

 

2nd - I have given many kicks to the code but I have not been able to make the modification. First, Elmina the option that when you put a product on offer under the slide out and that keeps on giving error. The second and more important to me, reducing both the prevention image as the margins between hook as shown in the second image.

 

 

 

If someone were so kind and show me what changes I have to do it would be very grateful.

 

 

 

Thanks.

 

Para que la traducción sea visible, activa Forzar la compilacion en Preferencias --> Rendimiento

 

Saludos

 

-----------------------------------------------------

 

For translate the horizontal menu, you can activate force compilation in preferences --> Performance

 

Regards

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

 

to fix this i copied the content of

 

http://prestadesigne...meslideshow.tpl

 

and replaced in the file of my local machine ;)

 

First of all i want to say thank you for the good theme.

make few changes and still need more testing but its wonderful.

 

And big thank for ribamar23 for the link. its help so good.

just copy and past the content in the homeslideshow.tpl file and refresh.

after few days i will put a link for my shop with the theme

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

 

I'm a new user to Prestahop and have downloaded the woman bag theme.

 

I'd like to reduce the width of the slideshow and to put in a html block to the left of the slide show so that I can put a list of categories here (if you a better way please let me know).

 

Please could you tell me how I might do these things?

 

Thanks Munke

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi there

i know its an old topic but i just want to tell you what good work you have done.

and i have one q

how can add the Slide Show in the top menu

i try everything and nothing works.

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi!

 

 

How I can add a column to the right? I added this in footer.tpl:

 

<!-- Right -->
   <div id="right_column" class="column">
 {$HOOK_RIGHT_COLUMN}
   </div>
  </div>

 

But...

 

post-341641-0-03737100-1334828543_thumb.jpg

 

 

What do I do?

 

global.css is:

 

#left_column, #center_column, #right_column { float: left }
#left_column {
clear: left;
width: 191px;
margin-right: 21px;
overflow: hidden
}
#center_column {
width: 556px;
margin: 0 0 30px 0;
overflow: hidden
}
#old_center_column { display: none }
.ac_results_instant {
display: none;
visibility: hidden
}
#instant_search_results a.close {
background: url("../img/nav-logout.gif") no-repeat scroll right 2px transparent;
float: right;
margin-right: 7px;
padding-right: 21px;
text-transform: none
}
#right_column {
width: 191px;
margin-left: 21px;
overflow: hidden
}

 

Thanks very much and sorry for my bad english!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heya, I have downloaded your theme and have uploaded it to my site.- Love the theme btw! But where the banner should be there is a big gap instead of an image.

could you help me out please?

I have included an image of what it looks like also.

post-341651-0-20850500-1335472037_thumb.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you edit the blockuserinfo.tpl file located in themes/clothetheme/modules/blockuserinfo you can manually translate every voice, but it is a problem if you (like me) would like to have a multi-lingual shop. Unfortunately I have no workaround for this

 

i have change

 

<div id="header-bg">

 

<a id="header_logo" href="{$base_dir}" title="{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">

 

<img class="logo" src="{$img_dir}logo.jpg?{$img_update_time}" alt="{$shop_name|escape:'htmlall':'UTF-8'}" />

 

</a>

 

<ul>

 

<li {if $page_name eq 'index'}class="select"{/if}><a href="{$link->getPageLink('index.php')}">{l s='Home'}</a></li>

 

<li {if $page_name eq 'sitemap'}class="select"{/if}><a href="{$link->getPageLink('cms.php?id_cms=8')}">{l s='Reseller'}</a></li>

 

<li {if $page_name eq 'new-products'}class="select"{/if}><a href="{$link->getPageLink('cms.php?id_cms=7')}">{l s='Cara Pembelian'}</a></li>

 

<li {if $page_name eq 'about-us'}class="select"{/if}><a href="{$link->getPageLink('cms.php?id_cms=6')}">{l s='Tentang Kami'}</a></li>

 

<li class="{if $page_name eq 'contact-form'}select{/if}"><a class="last" href="{$link->getPageLink('contact-form.php')}">{l s='Contact'}</a></li>

</ul>

</div>

 

But still same, no effect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Im using this them and having problem, because layerd filter is not working correctly.

 

on this address

 

http://www.trgovina-...lozena-kosarica

 

As I want to check one size, but checking box is missing. Can anybody help me with this. Also all other ajax thing doesen't work (manufactures)

 

Best regards,

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, and thanks FBOSS for your help!

One more thing, I don't have any links in my footer section (see image), any ideas, anyone?

The blockcms.tpl looks normal, and I do have the modules installed and enabled, but they don't show :S

 

Marcedesgelsi

 

I had the same problem and managed to solve

 

cmsblock.png

 

Go to BackOffice -> [TAB] MODULES ->CMS Block 1.1 and configure.

 

Mark the box [ ] Display the Footer\'s various links

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi guys, I have issue with translation "ofertas" to another language...how to?

another issue is with small slideshow with product on sale? position of pictures is inapropriate? how to fix this?

thx

ofertasf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I asked friend to fix mistakes for me, good man in php and css, did everything within an hour. And he said the code is amateur, guys who make this template they know a lot about php but not have a clue about css :) Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

I asked friend to fix mistakes for me, good man in php and css, did everything within an hour. And he said the code is amateur, guys who make this template they know a lot about php but not have a clue about css :) Regards

I think this template is very well despite the bugs. But criticism has never been a solution, if you think being better than the creators of this template who freely shared this for us, do the same by sharing the corrections made by your friend to everyone. Greetings.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think this template is very well despite the bugs. But criticism has never been a solution, if you think being better than the creators of this template who freely shared this for us, do the same by sharing the corrections made by your friend to everyone. Greetings.

+1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi great theme, i fix all the problems with all the answers, but i have a problem in epxlorer 10, i have a problem with the css i think.

Its all move.

 

You can check here http://www.decolor.com.uy

 

for the rest of the explorers works great.

 

Thanks for your help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi great theme, i fix all the problems with all the answers, but i have a problem in epxlorer 10, i have a problem with the css i think.

Its all move.

 

You can check here http://www.decolor.com.uy

 

for the rest of the explorers works great.

 

Thanks for your help

could you please share your blockhomeslideshow.zip with us?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is becoming a nightmare.... :(

 

If the slider is enabled (two images in the folder) then the carousel doesn't work and viceversa.

 

I have tried ALL the answers in this thread but it never works well. I have downloaded 2 different versions of blockhomeslideshow.zip, one of jupiterr (mac os x telling me it is corrupt BTW) and the other from DMXzone. I have overwrite blockhomeslideshow.tpl, I'm always with no cache, nothing works!!!!!!

 

I'm becoming crazy, please help!

Edited by tamaron (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone tried the layered navigation black with this theme?

 

I have installed it, and it appears correctly, but it does not respond when clicking any of the options?

 

Any help appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same problem with madxface

 

Please tell us how to fix it, i went through the posts and tried to replace the modules with the correct one, replace the blockhomeslideshow.tpl but they do not work in my case.

My version is 1.4.7.3

Any help will be much appreciated

 

 

Hi guys, I have issue with translation "ofertas" to another language...how to?

another issue is with small slideshow with product on sale? position of pictures is inapropriate? how to fix this?

thx

ofertasf.jpg

Edited by namlong405 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, friends!

I'm Anastasia and I need to use this template in Russian, but the theme is not changing to Russian language becase it provides only English letters (any language that has English lettersis is working). (I've translated the words into Russian Lang in back-office)

 

I have read all the 18 pages of this topic and tried to do ALL THE THINGS that you told here but nothing works... I'm very upset 'cause I love this theme very much! Who can help me? Maybe some of you who use ANOTHER language that is not contain English Letters also had this problem?

 

I will be glad to any reply!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Hi,

Thanks for a real nice theme. I would appreicate some help getting around it.

1) how do I remove the prestadesign logo on the footer?(is I am allowed to do so)

2) where do I set up the newsletter sign up that is there? ( right now when i enter anything it rediects me back to the home page, no registration or sign up takes place)

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

i have same problem as like madxface, "OFERTAS" and pictures on the caruasel are badly align ant it just do not work,

 

any solution for this?:)

 

My version is 1.4.7.3

Any help will be much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

i have same problem as like madxface, "OFERTAS" and pictures on the caruasel are badly align ant it just do not work,

 

any solution for this? :)

 

My version is 1.4.7.3

Any help will be much appreciated

 

 

Same problem!!

How can we fix it?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have the same problem with madxface

 

Please tell us how to fix it, i went through the posts and tried to replace the modules with the correct one, replace the blockhomeslideshow.tpl but they do not work in my case.

My version is 1.4.7.3

Any help will be much appreciated

 

i know whats the problem..

because this Themes not support with Prestashop version 1.4.7..

this themes only support with version 1.4.0 --> 1.4.4.1..

 

before I'm using the latest version from prestashop (v 1.4.8.2).. the problem appear same with you..

but after i have downgrade to old version (1.4.4.1).. the problem has been solved.. :)

Edited by jerie18 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

PrestaShop™ 1.4.7.3

 

After installing horizontal menu to prestashop, slideshow module stopped to work properly in firefox browser, opera, chrome, explorer are just fine

I tried it on different PCs, one with firefox 3.6, other one running on the most updated version, didn't fix the bug. any help?

thx

 

After installing horizontal menu to prestashop, slideshow module stopped to work properly in firefox browser, opera, chrome, explorer are just fine

I tried it on different PCs, one with firefox 3.6, other one running on the most updated version, didn't fix the bug. any help?

thx

post-361723-0-55554700-1341753522_thumb.jpg

post-361723-0-49773700-1341753528_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

No speak Ingles, sorry...

 

Translate by gogle, quick Summary

 

1: Fixed the position of the navigation on slider

2: Now put the message you want by languages (Thank Google Font API)

3: It works the carousel at the same time the slidershow (Link a Carrusel)

 

Bye

 

UPDATE 10/07/2011

 

Fixed CSS browser compatibility

Please download again

 

i know whats the problem..

because this Themes not support with Prestashop version 1.4.7..

this themes only support with version 1.4.0 --> 1.4.4.1..

 

before I'm using the latest version from prestashop (v 1.4.8.2).. the problem appear same with you..

but after i have downgrade to old version (1.4.4.1).. the problem has been solved.. :)

 

Hi all

 

Although I worked out many things with CSS I still have the following problem

374_error_carrpusel.jpeg

 

There is no carrousel and best deal mod image

 

I have downloaded and replaced in modules the file blockhomeslideshow.zip from post #133 and also downgrade prestashop from (v 1.4.8.2) to old version (1.4.4.1) as jerie18 suggested but nothing happened

 

Any help please? !! Is there anything else I should change?

 

Many thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

sorry but I do not speak English, use the google translator.

I installed this template to my shop, I like it.

I do delel changes:

1) increasing the number of words under the pictures of products.

under the photo of each product there is little text.

Increase in minimum 2 lines you text.

 

2) decrease the number of subcategories of line and enlarge the size of the images of the subcategories.

 

3) in the vision of the products of a category I three lines of products and some of the product only

 

wonder if you can resolve these three points and how

 

Thanks 1000 times for the theme

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

I had this problem too.

attivavo manifested itself when the search form.

the problem is that the module had hooked into several parts.

I went to the module positions and I sganciatto annoying

 

excuse the English use the translator

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no carrousel and best deal mod image

 

I have downloaded and replaced in modules the file blockhomeslideshow.zip from post #133 and also downgrade prestashop from (v 1.4.8.2) to old version (1.4.4.1) as jerie18 suggested but nothing happened

 

Any help please? !! Is there anything else I should change?

 

Many thanks

 

 

Sorted ;)

 

A) Carrousel : I ommited to tick the option "product on sale" (See image below - mine is in spanish)

 

388_PrestaShop_error.jpeg

 

 

B ) Regarding the prestashop version it all works ok with the version 1.4.4.1 BUT if I install the latest version 1.4.8.2 I have same problem on the carousel than Faridfaizal on post #363 (products shown vertical on the carousel) :angry: so I will keep the older version running until somebody else confirm that it works OK on the latest one :mellow:

Edited by marceuy (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

sorry but I do not speak English, use the google translator.

I installed this template to my shop, I like it.

I do delel changes:

1) increasing the number of words under the pictures of products.

under the photo of each product there is little text.

Increase in minimum 2 lines you text.

 

2) decrease the number of subcategories of line and enlarge the size of the images of the subcategories.

 

3) in the vision of the products of a category I three lines of products and some of the product only

 

wonder if you can resolve these three points and how

 

Thanks 1000 times for the theme

 

Hi

 

Not sure about your issues..Can you post some screen captures in order to help you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...

Hi,

 

Thank you for the theme it is really smart, how ever I am having a problem changing the actual store logo. When I change it in the admin panel it doesnt change it on the website. (www.thedesignbookuk.com).

 

Could you respond directly to my email. daniel_millington@ymail.com

 

Thank You

 

Daniel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right so I managed to figure the other problem out only to come across another one.

 

If you look at my store www.designbookuk.com

 

You will see that under were it says best deals - discounts up to 50% .... The sales things doesnt work properly. Not only does the product not fit on properly but it has some form of picture that looks like when a picture doesnt load properly.

 

What can I do to sort these out. Thanks

 

Oh and how can I change the best deals - discounts up to 50%

 

Can you reply to my email daniel_millington@ymail.com

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great job ShadowMX - Felicidades, gran trabajo, gracias.

 

Slideshow work corectly.

 

Thanks Cornel (prestadesigner.com), you made a great theme.

Si tema ElctroShop este super faina, mai ai in plan si alte teme free?

Merci

 

http://costumebaie.eu

hola, veo que tu pagina funciona muy bien, felicidades. Me puedes decir que hiciste para que funcione el carrusel... a mi me aparecen los productos en forma vertical

 

http://puntodemoda.co/prestashop/

Share this post


Link to post
Share on other sites

hola, veo que tu pagina funciona muy bien, felicidades. Me puedes decir que hiciste para que funcione el carrusel... a mi me aparecen los productos en forma vertical

 

http://puntodemoda.co/prestashop/

 

Que version de Prestashop estas usando?

Yo tuve que instalar la version 1.4.4.1 porque en la última 1.4.8.2 me daba el mismo problema que a ti (productos en el carrusel en forma vertical)

 

Saludos

Edited by marceuy (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Que version de Prestashop estas usando?

Yo tuve que instalar la version 1.4.4.1 porque en la última 1.4.8.2 me daba el mismo problema que a ti (productos en el carrusel en forma vertical)

 

Saludos

 

Estoy usando la 1.4.8.2, pero si esa es la solución del problema eso implica instalar todo de nuevo??? o hay alguna forma de pasar de una versión a otra sin tanto trauma :(

 

y sabes el link para descargar la 1.4.4.1

Te agradezco tu ayuda y rápida respuesta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, I have issue with translation "ofertas" to another language...how to?

another issue is with small slideshow with product on sale? position of pictures is inapropriate? how to fix this?

thx

ofertasf.jpg

 

I have the same problem as you, if someone gives you the solution, thank you for the share. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody! :-)

 

First of all, sorry for my english. I am czech :)

I spend whole day looking for that mistake with carousel and find it out :)

 

Its made by the !Search module on top! If you disable this, it will works also on 1.4.8.3.

 

If you still need that Search module :) you have to edit blocksearch.php (modules/blocksearch/blocksearch.php)

 

Problem is with Autocomplete and AJAX search because of JQuery.

Just delete lines 60 - 64

 

if (Configuration::get('PS_SEARCH_AJAX'))

{

Tools::addCSS(_PS_CSS_DIR_.'jquery.autocomplete.css');

Tools::addJS(_PS_JS_DIR_.'jquery/jquery.autocomplete.js');

}

 

And line 94

 

$smarty->assign('ajaxsearch', Configuration::get('PS_SEARCH_AJAX'));

 

Hope this will work for you :) and you wont spent on that hours like me B):):ph34r:

Edited by spider001 (see edit history)
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everybody! :-)

 

First of all, sorry for my english. I am czech :)

I spend whole day looking for that mistake with carousel and find it out :)

 

Its made by the !Search module on top! If you disable this, it will works also on 1.4.8.3.

 

Thanks for that Avantec

 

If I upgrade to latest version I will try your suggestion

 

Can I ask you which theme are you using in your website http://luxusni-pradylko.cz/ ? Looks very nice :)

 

Thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for that Avantec

 

If I upgrade to latest version I will try your suggestion

 

Can I ask you which theme are you using in your website http://luxusni-pradylko.cz/ ? Looks very nice :)

 

Thanks

 

Thank you :-) This template is made by me. I started from the base presta theme, and finaly it looks like this :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

I am having a problem with the theme, I am on page 3 of this post so I don't know if this has been answered already. If it has been I will remove this post when I am down going through the entire thread. But once I added the items for sale for the carousel, the pictures are going vertically instead of horizontally. You can see what I am talking about at https://bescrubs.com/store If anyone could help me that would be appreciated...

Edited by labrealifestyle (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites