monova Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Salut,Am aparut si eu cu o mica problema:Am facut traducerea la sabloane mail direct din cod, totul functioneaza perfect, dar daca mai doresc sa modific ceva la ele din admin, chiar si o singura litera, dupa ce salvez traducerea, din html imi dispare continutul.Problema nu este FOARTE grava deoarece singurul inconvenient este cand clientul primeste mailul de confirmare, titlul este Order confirmation, in rest toate mailurile de care am nevoie sunt traduse.Daca ai experimentat problema mea, te rog sa-mi spui cum s-a rezolvat (in caz ca).Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Nimeni ? O parere ceva.. nimic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi.contiu Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Eu totul am schimbat din cod, titlurile le gasesti in /mails/COD_LIMBA/lang.php.Daca ai tradus prin copiere din engleza, nu o sa ai titlurile in lang.php . Ia-l de aici : http://www.hitecshop.ro/mails/ro/lang.php.txt (save as si modifica cu Notepad++, daca e cazull) Link to comment Share on other sites More sharing options...
monova Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Da, mersi mult S-a rezolvat. Aveam lang.php dar era gol.Mersi mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts