Jump to content
Sign in to follow this  
vasekcekal

[Solved] Problém s block CMS

Recommended Posts

Zdravím,
mám v PS 1.4.1. takový problém s block CMS, předělávám jeden shop na PS, odložil to a dnes se k tomu vrátil, ale koukám a block CMS v levém sloupci nikde, nevybavuji si, jestli tam byl nebo ne, ale tak jdu do nastavení modulu. přidám levý CMS blok, napíše uloženo, ale žádný blok se v administraci ani na webu neukáže...práva modulu jsou na 777, tak netuším v čem je chyba :-O


Nenapadá někoho něco?


Děkuji :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravím, <br/>mám v PS 1.4.1. takový problém s block CMS, předělávám jeden shop na PS, odložil to a dnes se k tomu vrátil, ale koukám a block CMS v levém sloupci nikde, nevybavuji si, jestli tam byl nebo ne, ale tak jdu do nastavení modulu. přidám levý CMS blok, napíše uloženo, ale žádný blok se v administraci ani na webu neukáže...práva modulu jsou na 777, tak netuším v čem je chyba :-O<br/><br/><br/>Nenapadá někoho něco?<br/><br/><br/>Děkuji :)

 

Zkus smazat cache (tools/smarty/compile), aby se mohl znovu vykompilovat template.

PS: Soubor index.php ponechej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More