Jump to content

[Solved] Nelze dokončit registrace zákazníka ani objednávka

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj vše.

Tenhle problém se tady už asi řešil. Nastavil jsem eshop a při trstování registrace zákazníka (přikládám screen chyby) a i při dokončení objednávky - v poděkování mi vyskočí tato chyba. Dokáže mi někdo poradit kde je zakopaný pudlík?

Než jsem nastavil (poviné IČ) a upravil státy tak to fungovalo ... udělal jsem něco špatně ?

Verze PrestaShopu: 8.2.0

Error:

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function proc_open() in /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/StreamBuffer.php:291 Stack trace: #0 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/StreamBuffer.php(54): Swift_Transport_StreamBuffer->establishProcessConnection() #1 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/AbstractSmtpTransport.php(143): Swift_Transport_StreamBuffer->initialize() #2 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/SendmailTransport.php(50): Swift_Transport_AbstractSmtpTransport->start() #3 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mailer.php(65): Swift_Transport_SendmailTransport->start() #4 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/Mail.php(636): Swift_Mailer->send() #5 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/form/CustomerPersister.php(275): MailCore::send() #6 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/form/CustomerPersister.php(239): CustomerPersisterCore->sendConfirmationMail() #7 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/form/CustomerPersister.php(69): CustomerPersisterCore->create() #8 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/form/CustomerForm.php(266): CustomerPersisterCore->save() #9 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/controllers/front/RegistrationController.php(64): CustomerFormCore->submit() #10 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/tools/profiling/Controller.php(60): RegistrationControllerCore->initContent() #11 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/classes/Dispatcher.php(510): Controller->run() #12 /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/index.php(28): DispatcherCore->dispatch() #13 {main} thrown in /web/htdocs/www.vybavenizlatnictvi.cz/home/www/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/StreamBuffer.php on line 291

error_presta.png

Edited by Eframek
Vyřešeno (see edit history)

8 minutes ago, ComGrafPL said:

Nakonfigurovali a otestovali jste nastavení SMTP v poště?

Oki, to jsem neudělal ... mrkinu na to jestli je to ten problém... děsí mě jen to, že to ráno fungovalo. Ale kouknu a nastavím .... dám vědět

Hejjjjjjj ComGrafPL...

Fakt smekám. Děkuji za pomoc. Nastavil jsem SMTP a vše se rozběhlo. :) To by mě z těch hafo možnosti nenpadlo ... když se do popisu podívám tak to tam píšou, ale nenapadlo mě to (nejsem programátor) .... fakt moc děkuji za pomoc!!

On 5/26/2025 at 7:35 PM, Eframek said:

Hejjjjjjj ComGrafPL...

Fakt smekám. Děkuji za pomoc. Nastavil jsem SMTP a vše se rozběhlo. :) To by mě z těch hafo možnosti nenpadlo ... když se do popisu podívám tak to tam píšou, ale nenapadlo mě to (nejsem programátor) .... fakt moc děkuji za pomoc!!

Jsem rád, že to pomohlo :) Přeji hezký den a označte téma jako vyřešené.

• Like 1

20 minutes ago, Eframek said:

Asi jsem tele ... omlouvám se ale nemohu najít "stav vyřešeno" .. prosím o help :) Dík 

Upravte název a před něj přidejte [Solved]. Můžete také označit příspěvek s řešením jako „lajk“.

Zrzut ekranu 2025-05-28 120532.png

• Like 1

• Eframek changed the title to [Solved] Nelze dokončit registrace zákazníka ani objednávka