Apranet Posted May 6 Share Posted May 6 Καλησπέρα, Έχει μια εβδομάδα τώρα που δεν μπορώ να συνδεθώ στο Addons για να κάνω update αγορασμένα modules. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο; Έχω καθαρίσει cache - cookies, ανώνυμη περιήγιση. Το πρόβλημα επιμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanrojas Posted May 6 Share Posted May 6 Γεια σας, δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα στο να είστε συνδεδεμένοι εκεί, αντίθετα, δεν θα σας συνιστούσα να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που σας βοηθάει, είναι καλύτερο να μεταβείτε απευθείας στα πρόσθετα και να κατεβάσετε τις ενότητες και να τις φορτώσετε για ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apranet Posted May 6 Author Share Posted May 6 2 hours ago, juanrojas said: Γεια σας, δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα στο να είστε συνδεδεμένοι εκεί, αντίθετα, δεν θα σας συνιστούσα να συνδεθείτε. Σε περίπτωση που σας βοηθάει, είναι καλύτερο να μεταβείτε απευθείας στα πρόσθετα και να κατεβάσετε τις ενότητες και να τις φορτώσετε για ενημέρωση. Συμφωνώ απόλυτα. το πρόβλημα έγκειται όταν κατεβάζω τα πρόσθετα και προσπαθώ να τα ανεβάσω στο backoffice, δεν με αφήνει. Εμφανίζεται μήνυμα προς πρέπει να έχω συνδεθεί. Εκεί έχω προβληματιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanrojas Posted May 6 Share Posted May 6 Πόσο παράξενο, και αν για παράδειγμα προσπαθήσετε αλλά με απενεργοποιημένη αυτήν την πρόσθετη ενότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts