sysko Posted April 4 Share Posted April 4 Dobrý den, snažím se propojit ERP systém s Prestou přes webové služby (API) a mám problém při zjišťování nových objednávek. Když pošlu dotaz na objednávky ve stavu 10 a 13 v prohlížeči, tak tam problém není, ale když stejný dotaz pošlu z ERP systému ve skriptu (Delphi), tak to vrací divné odpovědi. Zkoušel jsem udělat jednoduchý skript i v Powershellu, kde se jen zeptám na objednávky a vrací to také chybně. Jde o to, že když tam opravdu není žádná objednávka, která je ve stavu 10 nebo 13 a pak se tam objednávka objeví, tak skript pořád vrací jakože tam nic není a až po nějaké době to začne vracet správně. Stejný problém je obráceně, když tam objednávka je a zpracuji jí, tím pádem jí pomocí stejného skriptu v Prestě změním stav, takže API dotaz by už nic vracet neměl (opět přes prohlížeč to vrací správně), tak stejně ještě pár minut vrací že tam objednávka je. Dokonce se děje, že to někdy vrátí, že tam objednávka už není a pak zase že je. Přikládám ještě soubor s logy, kde jsem zkoušel po dobu cca 8 minut po sekundě posílat dotaz na objednávku. V logu níže, jsou vidět časy jednotlivých odpovědí (vyčetl jsem si z xml odpovědi počet objednávek), zhruba v 11:13 jsem objednávku označil jako zpracovanou a neměl by jí to tedy nabízet. Ovšem ve skriptu můžete vidět, že první záznam s tím, že se tam nenachází žádná objednávka je až v 11:15 a potom to vrací někdy že tam objednávka je a pak že zase není. Nemohu přijít na to, čím to je. Chybu ve skriptu jsem kontroloval několikrát a tam chybu nevidím. Nevíte, prosím, čím by to mohlo být? Hlavně tedy proč když pošlu dotaz přes prohlížeč, tak to funguje bez problému ale skrze skripty (ať už Delphi, Powershell či PHP) se to chová takto divně. Za jakoukoliv radu budu vděčný, případně poskytnu další informace, pokud bude potřeba. Děkuji. log.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts