alemoto Posted December 5, 2024 Share Posted December 5, 2024 Hej. Szukam modułu który pomoże mi na szukanie produktu po wybranej kategorii. Zainstalowałem moduł Search by category ale nie współgra on z panelem kategorii który jest dość przejrzysty i łatwy w operowaniu. szablon niestandardowy - szablon z prestahero - probusiness Wersja 1.1.2 Posiadam drzewo kategorii i panel szukaj nie współpracuję. Podczas gdy zaznaczę kategorię i wpiszę daną frazę to przeszukuje cały katalog kategorii a nie przeszukuje kategorie w której już się znajduję. Czy macie jakiś moduł do polecenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted December 5, 2024 Share Posted December 5, 2024 Może coś na ten kształt? https://addons.prestashop.com/en/search-filters/26218-total-search-pro-products-categories-cms-and-more.html?_ga=2.260186189.1309674594.1534139660-1675835566.1534139660 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alemoto Posted December 5, 2024 Author Share Posted December 5, 2024 W sumie to ciężko mi powiedzieć czy będzie dobry dopóki go nie przetestuje. Fajnie jak by mi ktoś polecił szablon lub moduł który sobie radzi z wyszukiwaniem przedmiotów Kategoria -> szukaj Dodam że sprzedaję części samochodowe i łączenie kategoria/szukaj ma ogromne znaczenie. Moduł "Search by category" działa poprawnie jednak nie wygląda to zachęcająco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
alemoto
Hej.
Szukam modułu który pomoże mi na szukanie produktu po wybranej kategorii.
Zainstalowałem moduł Search by category ale nie współgra on z panelem kategorii który jest dość przejrzysty i łatwy w operowaniu.
szablon niestandardowy - szablon z prestahero - probusiness Wersja 1.1.2
Posiadam drzewo kategorii i panel szukaj nie współpracuję.
Podczas gdy zaznaczę kategorię i wpiszę daną frazę to przeszukuje cały katalog kategorii a nie przeszukuje kategorie w której już się znajduję.
Czy macie jakiś moduł do polecenia?
2 answers to this question
Recommended Posts