Jump to content

Follow-up


rebrob58
 Share

Recommended Posts

Ieri sera stavo provando il modulo FOLLOW-UP CLIENTI (non l'avevo ancora visto :-) )
ma l'e-mail non parte.
Da quanto si evince leggendo l'e-mail che mi torna segnalando il mancato invio, vedo che manca l'indirizzo di posta elettronica del destinatario (vedi sotto dopo xxxx xxxxxxx).

-- Ecco perchè non parte!

Cercando nel forum non ho trovato nessun topic su questo tipo di problema.
Sbaglio io o manca qualcosa da qualche parte?




failure notice
Data: Ieri 18:50:44
Da: [email protected]
A: [email protected]

Hi. This is the qmail-send program at web.marte.vhosting-it.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<@web.marte.vhosting-it.com>:
Sorry. Although I'm listed as a best-preference MX or A for that host,
it isn't in my control/locals file, so I don't treat it as local. (#5.4.6)

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path:
Received: (qmail 18845 invoked by uid 10045); 12 May 2011 18:50:44 +0200
To: xxxx xxxxxxx <>
Subject: [Profumi e prodotti di bellezza] Il tuo carrello e il tuo  sconto
From: Profumi e prodotti di bellezza
Reply-To: Profumi e prodotti di bellezza
Date: Thu, 12 May 2011 18:50:44 +0200
X-LibVersion: 3.3.2
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/related;
 boundary="_=_swift-2868461324dcc0fe45e9db8.02932991_=_"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Message-ID: <[email protected]>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More