Jump to content
  • 0

Jak dodać nawigację fasetową na stronie marki

onebit

Question

Dzień dobry

proszę o pomoc podpowiedzi jak w temacie. Wybierając stronę danej marki mam wyświetlone wszystkie produkty. Produktów jest kilkaset w danej marce i ich przeglądanie dla użytkownika jest bardzo utrudnione. Dlatego zależy mi aby na stronie danej marki była możliwość wyświetlenia kategorii produktów z danej marki, a użytkownik miał możliwość odfiltrowania produktów danej marki po kategorii.

Będę wdzięczny za każdą podpowiedź

Dziękuję

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
9 hours ago, onebit said:

Dzień dobry

proszę o pomoc podpowiedzi jak w temacie. Wybierając stronę danej marki mam wyświetlone wszystkie produkty. Produktów jest kilkaset w danej marce i ich przeglądanie dla użytkownika jest bardzo utrudnione. Dlatego zależy mi aby na stronie danej marki była możliwość wyświetlenia kategorii produktów z danej marki, a użytkownik miał możliwość odfiltrowania produktów danej marki po kategorii.

Będę wdzięczny za każdą podpowiedź

Dziękuję

Odpowiedź:

Włączamy lewą kolumnę na stronie marki. Wchodzimy w Wygląd>Szablony>Przycisk Wybierz układy na dole strony. Następnie znajdujemy pozycję ze stroną "Marki" i z listy po prawej z Full Width zmieniamy na Two Columns, Small left column... Po zapisaniu na stronie marki powinna się wtedy pojawić kolumna jak w kategoriach z nawigacją fasetową ( jeśli mamy ją tam włączoną)