Mam problem dotyczący produktów przecenionych. Promocję na dany produkt dodaję poprzez dodanie ceny specyficznej i faktycznie na karcie produktu widać obniżkę % i cenę wyjściową oraz promocyjną. Nie wiem natomiast jak zrobić żeby automatycznie po dodaniu promocji produkt automatycznie trafił do kategorii "promocje" Link do przykładu Chciałbym żeby ten produkt trafił do kategorii "promocje", która znajduje się w horyzontalnym menu.
Samą kategorię "promocję" dodałem z poziomu modułu Axon - Megamenu. Miałem opcję wyboru tej kategorii, a jej typ to "CMS page".
Póki co po kliknięciu w Link do przykładu nie ma nic. Jak i gdzie to skonfigurować? Nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji.
Question
Feedersklep
Mam problem dotyczący produktów przecenionych. Promocję na dany produkt dodaję poprzez dodanie ceny specyficznej i faktycznie na karcie produktu widać obniżkę % i cenę wyjściową oraz promocyjną. Nie wiem natomiast jak zrobić żeby automatycznie po dodaniu promocji produkt automatycznie trafił do kategorii "promocje"
Link do przykładu Chciałbym żeby ten produkt trafił do kategorii "promocje", która znajduje się w horyzontalnym menu.
Samą kategorię "promocję" dodałem z poziomu modułu Axon - Megamenu. Miałem opcję wyboru tej kategorii, a jej typ to "CMS page".
Póki co po kliknięciu w Link do przykładu nie ma nic. Jak i gdzie to skonfigurować? Nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji.
5 answers to this question
Recommended Posts