DariuszBladana Posted February 13 Share Posted February 13 Witam Wszystkich, Borykam sie ostatnio z problemem 1 produktu w pierwszej linii we wszystkich modulach typu: Featured/New/Specials które zainstaluje i nie wiem gdzie to zmienic w css'ie czy innym pliku. Tworzy mi taka dziure bez sensu przegladajac strone na przegladarce zamiast normalnie od pierwszej linii pokazywac 4 produkty w linii. Z tego co zdazylem zauwazyc jest to problem globalny na mojej stronie bo zarowno funkcjonuje to tak samo na modulach HomePage jak i w sub-menu kazdej kategorii. Rece mi juz opadaja. Z góry dziekuje za pomoc. Template'ka to Boom17: Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 14 Share Posted February 14 Zawsze przy problemach z niestandardowymi szablonami czy modułami w pierwszej kolejności najlepiej jest kontaktować się z ich autorami. Jeśli tam brak odpowiedzi to warto na forum podać link do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariuszBladana Posted February 14 Author Share Posted February 14 (edited) Wiem że można bawić się w CSSie i to naprawić i sadziłem że ktoś mnie pokieruje bo cel jest na pewno osadzony w podswietlonej klasie ale gdzies przy modyfikacji się gubię i zamiast ustawiac sie 4 w rzedzie wpada 6 do jednego bloku. www.letsgotry.pl Edited February 14 by DariuszBladana (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 14 Share Posted February 14 Tak z ciekawości wejdź w edycje tego produktu i skopiuj sobie krótki oraz długi opis do pliku żeby później móc je przywrócić, oba opisy usuń i zapisz produkt następnie sprawdź czy to naprawiło problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DariuszBladana Posted February 15 Author Share Posted February 15 On 2/14/2023 at 3:49 PM, endriu107 said: Tak z ciekawości wejdź w edycje tego produktu i skopiuj sobie krótki oraz długi opis do pliku żeby później móc je przywrócić, oba opisy usuń i zapisz produkt następnie sprawdź czy to naprawiło problem. Jesteś najlepszy Wystarczyło usunąć "Podsumowanie" produktów i fix gotowy. Temat do zamknięcia! Wciąż nie wierzę jak taka głupota potrafiła zepsuć stronę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts