Jump to content

Ελληνικά και πρόβλημα στην αναζήτηση (PS1.6)


Recommended Posts

Η αναζήτηση λειτουργεί σωστά. Όταν πατήσω όμως και μπω σε ένα προϊόν - product page απο τα αποτελέσματα και ύστερα πατήσω back δεν επιστρέφει πάλι τα αποτελέσματα καθώς το Search query συμπληρώνετε με τους χαρακτήρες που βλέπετε.
Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος το θέμα αυτό;

1432781287_.png.afffbd52e840a5c667a1ca7a3636e66f.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...
18 hours ago, Kogkalidis said:

@Prestan0ob μπορείς να μοιραστείς το url να το δούμε live?

https:// marketnet .gr  Κάνεις μια αναζήτηση, απο τα αποτελέσματα μπαίνεις σε ένα προϊόν και ύστερα back. Ευχαριστώ.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, Prestan0ob said:

https:// marketnet .gr  Κάνεις μια αναζήτηση, απο τα αποτελέσματα μπαίνεις σε ένα προϊόν και ύστερα back. Ευχαριστώ.

 

Στείλε σε παρακαλώ jolisearch σε zip με dropbox (1.6 & 1.7 αν έχεις). Ευχαριστώ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Απενεργοποίησα το Module JoliSearch και κάνει ακριβώς το ίδιο. Μάλλον έχει να κάνει με το Search module του prestashop πάνω στο οποίο κολάει και δουλεύει και το JoliSearch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Debugging process.

Πάρε κλώνο του site -> Βάλτο τοπικά -> Ξήλωσε τα πάντα από modules μέχρι και το θέμα για να αποκλείεις πιθανές αιτίες και μετά προσθέτεις εκ νέου ένα προς ένα τα κομμάτια. Αν φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα και δεν σκάσει πάει να πει φταίει το module. Αν σκάσει πιο νωρίς αλλού είναι η ζημιά. Ενδεικτικά μπορεί να είναι και ένα js script (γιατί τα modules αναζήτησης την χρησιμοποιούν εκτενώς για λόγους ταχύτητας).

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 hours ago, Kogkalidis said:

Debugging process.

Πάρε κλώνο του site -> Βάλτο τοπικά -> Ξήλωσε τα πάντα από modules μέχρι και το θέμα για να αποκλείεις πιθανές αιτίες και μετά προσθέτεις εκ νέου ένα προς ένα τα κομμάτια. Αν φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα και δεν σκάσει πάει να πει φταίει το module. Αν σκάσει πιο νωρίς αλλού είναι η ζημιά. Ενδεικτικά μπορεί να είναι και ένα js script (γιατί τα modules αναζήτησης την χρησιμοποιούν εκτενώς για λόγους ταχύτητας).

Ναι καλή ιδέα. Για δες τώρα που το απενεργοποίησα και παίζει με το default module του prestashop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 minute ago, Prestan0ob said:

Ναι καλή ιδέα. Για δες τώρα που το απενεργοποίησα και παίζει με το default module του prestashop.

Πάλι τα ίδια. Οπότε κατά 90% δεν φταίει αυτό.

Ξεκίνα ΦΡΕΣΚΟ Presta στον server σε υποφάκελο και μετά προσθέτεις σταδιακά πράγματα ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 😛

Share this post


Link to post
Share on other sites

είναι παλιό eshop σε 1.6 δεν αξίζει να κάνουμε τετοια διαδικασία. Έλεγα μήπως γνωρίζει τι παίζει με το codepage στο search module του 1.6 :)

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό update σε 1.7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More