Ochocki Mariusz Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Witam, proszę o pomoc. Zmieniałem język na Polski i nastąpiło jakby odbicie lustrzane zasobów i samego sklepu również. Znalazłem ten temat już wcześniej poruszany i zmieniłem zgodnie z wskazówkami język RTL na No. Sklep się wyświetla prawidłowo natomiast panel nadal w odbiciu co jest uciążliwe bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Może coś w pamięci podręcznej zapamiętało, bo odznaczenie RTL powinno pomóc, a jak jest w incognito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ochocki Mariusz Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 5 minutes ago, Daresh said: Może coś w pamięci podręcznej zapamiętało, bo odznaczenie RTL powinno pomóc, a jak jest w incognito? W incognito również jest z odbiciem. Była jeszcze wykonana aktualizacja do najnowszej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ochocki Mariusz Posted March 11, 2021 Author Share Posted March 11, 2021 10 minutes ago, Daresh said: Może coś w pamięci podręcznej zapamiętało, bo odznaczenie RTL powinno pomóc, a jak jest w incognito? W incognito również jest z odbiciem. Była jeszcze wykonana aktualizacja do najnowszej wersji. Temat rozwiązany, Pracownicy > Edytuj: Administrator System >Orientacja menu administracyjnego > Lewa i wszystko wróciło do normy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts