nikoz Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Καλημερα, Αντιλαμβανομαι οτι η αναζητηση των προιοντων γινεται κυριως βαση του ονοματος που εχουμε δωσει. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να βελτιωσω την αναζητηση βάζοντας παραπλησια ονοματα και να μου εμφανιζει τα προιοντα. Για παραδειγμα, εχω τα εξης προιοντα. Τραπέζι 1, τραπεζι 2 και τραπεζι 3. Αν γραψω στην αναζητηση την λεξη τραπεζι θα μου τα εμφανίσει, κανενα προβλημα. Αυτο που θελω ειναι οταν γραψει καποιος την λεξη τραπεζια, να τα εμφανιζει επισης. Δοκιμασα να βαλω tag την λεξη τραπεζια σε ενα προιον, και προσθεσα το tag αυτο στο Shop parameters->search->tags αλλα παλι δεν το εμφανιζει. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ; Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanctusmob Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 Μετά που πρόσθεσες το tag έκανες rebuild το search index? Αυτός είναι ο τρόπος να το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoz Posted March 9, 2021 Author Share Posted March 9, 2021 Ναι το ειχα κανει αλλα δεν μου δουλεψε. Τελικα μολις το ελυσα διαφορετικα. Εβαλα aliases. Δλδ, δημιουργια ενος νέου alias: τραπεζια , και στο Result: τραπεζι. Και μου το εμφανιζει ολα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts