Jump to content

Prestashop 1.7.5.1 Symphony Error: Missing translations while editing product in back office causing slow editing of products in back office #22591


Designinfo.in
 Share

Recommended Posts

This screenshot has been taken in debug mode. I have only 1 language en-US, yet I get errors of missing translations for all my categories, features, etc when trying to edit a product. The delay was 23 seconds, so I turned on debug mode to see the errors and found all related to missing transaltions only.

Since I have only 1 language, it is not possible to have translations for these terms in the back office. With debug mode off, everything works smoothly, but extremely slow with very high MySQL usage.

The error clearly states: "These messages are not available for the given locale and cannot be found in the fallback locales. Add them to the translation catalogue to avoid Symfony outputting untranslated contents."

Please explain how to avoid the same. and get the editing of products in Prestashop quick?

Server information

  • Linux #1 SMP Tue Aug 25 17:23:54 UTC 2020 x86_64
  • Server software version: Apache/2.4.39 (Unix) OpenSSL/1.0.2k-fips
  • PHP version: 7.1.33
  • Memory limit: 512M
  • Max execution time: 300
  • Upload Max File size: 256M

Database information

  • MySQL version: 10.1.48-MariaDB
  • MySQL engine: InnoDB
  • MySQL driver: DbPDO

Screenshot 2020-12-25 at 4.55.37 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More