gmmpl 0 Posted November 22, 2020 Hej, mam taki nietypowy problem, z którym się spotkałem po raz pierwszy w przypadku presty. Podczas przechodzenia na kolejną podstronę w ramach danej kategorii strona automatycznie zjeżdża na sam dół strony. Gdzie można szukać przyczyny takiego stanu rzeczy? W przypadku debuggera nie pokazało nam żadnego błędu. Za wszelkie wskazówki dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
0 krzysiuus 77 Posted November 23, 2020 Gdzie klikasz? Filtry/paginacja? Dokładna wersja PS. Więcej informacji. Share this post Link to post Share on other sites
0 gmmpl 0 Posted November 25, 2020 Wersja 1.7.6.7. Chodzi o klikanie w paginacji, po przejściu na kolejną stronę od razu strona zjeżdża na sam dół. Share this post Link to post Share on other sites
0 rrataj 29 Posted November 27, 2020 Możesz podać adres sklepu jeżeli jest publiczny? Będzie łatwiej sprawdzić. Share this post Link to post Share on other sites
0 gmmpl 0 Posted November 30, 2020 Niestety nie mogę podawać publicznie Share this post Link to post Share on other sites
0 krzysiuus 77 Posted December 1, 2020 Masz niestandardowy szablon więc zalecam pisać do autora - to skrypt automatycznie scrolluje do listy produktów. Share this post Link to post Share on other sites
Hej, mam taki nietypowy problem, z którym się spotkałem po raz pierwszy w przypadku presty.
Podczas przechodzenia na kolejną podstronę w ramach danej kategorii strona automatycznie zjeżdża na sam dół strony.
Gdzie można szukać przyczyny takiego stanu rzeczy?
W przypadku debuggera nie pokazało nam żadnego błędu.
Za wszelkie wskazówki dziękuję.