Jump to content
awkxarg

Some Images Not Showing - After MIgration

Recommended Posts

(You can download the attached file for the pictures.)

Hi,

 

I bought a product PrestaShop Migrator on the PrestaShop market. During migration, I don’t encounter any issues. However, when I checked the images of the products it was not included in the migration. It’s weird that only the first product of the category does have the product image.


Source: PrestaShop Version 1.6.0.14 – PHPMyAdmin

 

 

 

Dashboard: Product View - All of the images are available.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Destination – PrestaShop 1.7.5.2 – PHPMyAdmin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dashboard: Product View – Only 1 image has been migrated.

 

 

 

But when I manually add 1 image to the table in my destination site.

 

 

 

 

I got duplicate product ID and reference ID of the product image.

 

 

 

Any recommendation of my issue after using the migration tool.

I highly appreciate your response on this matter.

Thank you.


Regards,
Adam

PrestaShop Support..docx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More