Jump to content
Stvvrules

Can't access backoffice

Recommended Posts

Hi everybody,

So i installed prestashop today and my frontstore is up and running.

I'm trying to access my backoffice, but i can't seem to get on.

I found the new name of my map, but when i insert it mysite.be/adminmapname i get an error that it's not found.

When i insert mysite.be/adminmapname/index.php i get the login form and i can login, but my backoffice doesn't have a layout at all. I had to delete the modern map during install because it gave an error. Maybe that's the reason why i can't access it ?

8792e949ee61b195454a63d2f2f42179.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/29/2020 at 6:20 PM, Stvvrules said:

I had to delete the modern map

What is modern map?

It seems you are missing all CSS in your backoffice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies guys, it wasn't missing css after all.

Here is the solution if someone ever needs it:

The problem was in the .htacces file of my admin page
The following lines needed to have an # to work

#If the URL is a legacy on index.php?controller=..., do not rewrite (let the legacy take it)
#RewriteCond %{QUERY_STRING} (^|&)controller=|(^|&)tab= #RewriteRule .* - [P]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More