Karina Kotalová Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Dobrý den, prosím můžete mi poradit, zda u šablony AMORA, nebo obecně u šablon můžeme změnit pozici a velikost loga, které je aktuálně vlevo - obr. A. Žádoucí by byl uprostřed a větší, jako je vyobrazeno na - obr. B. Je možné toto změnit, bez zásahu do kódu? Zároveň mám problém s aktivací textu na sliderech pod megamenu. I když mám text nastaven dle manuálu, nepropisuje se mi na reálnou stránku. A taková obecnější otázka, je možné přemisťovat hooky v rámci strany (zase myšleno bez sáhnutí do kódu)? Například DisplayNavFullWidth šoupnout před DisplayNav2. V prestashopu jsem začátečník, tak se omlouvám za "amatérské dotazy". Děkuji a přeji krásný den, Karina Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Toto fórum je určeno pro eshopový systém Prestashop. Váš eshop běží na systému shoptet.cz. https://www.facebook.com/groups/shoptetporadna/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karina Kotalová Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 Ano, ale od shoptetu odcházím k prestashopu a aktuálně na tomto pracuji - www.demo9.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
knacky Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Ok, bez zásahu do kódu nebo bez vytvoření vlastního háčku nelze měnit pozici loga atd., přemisťovat háčky lze, ale rozhodí to styl i na jiných stránkách než homepage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts