Jump to content
spydera

Version 1.7.6.5 Products Change completely on attribute selection

Recommended Posts

Posted (edited)

Edit: Everything works fine on AMP mobile site but not on Desktop site.

I have many products with Size And Color attributes

All products have been updated with good stock quantities (500 each). We have not yet launched because this bug cant be resolved through various suggestions of similar issues but on older versions.

ISSUE:

Applies to random products in our store

When we go to the product details page from anywhere on the site, the correct product is displayed

There are 1 or 2 attributes for size and color selection

When we change the selection, the following things occur

1. URL changes with some other product code coming up.

2. The product image changes. Everything else remains unchanged like price, product name, breadcrumbs, 

3. Subsequent selection of attributes has no effect and the wrong image loaded after first selection continues to hold

Strangely this is happening to only some products and not all. I have checked the quantites, attributes and setting for products that have a problem and those that dont.

Allow sale even when stock is 0 is set to YES

Somewhere the wires are crossed for some products and any help would be greatly appreciated.

Thanks in advance

 

Edited by spydera (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More