Jump to content

Recommended Posts

Update mollie module werkt niet goed.

ik gebruik prestashop versie 1.7.6.5

Nou update ik de mollie module naar de laaste versie.

Aleen als klanten de order willen betalen lukt niet error 500.


Nou heb ik de debug modus aangezet en krijg de volgende melding (zie afbeelding)

Hoe kan kan ik dit herstellen.

Als ik de oude versie module terugzet werkt alles weer goed.
 

Gr Bert

mollie fout.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goedemorgen Toyotaboy,

Zou je willen proberen om rechtstreeks in de database, in de tabel ps_configuration de volgende waarde toe te voegen?

Name: mollie_awaiting
Value: 1000

image.png.3be4e5cb0d1d5072b4340f75bb7f0cf9.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 9-6-2020 om 9:06 AM, Adeko.nl zei:

Goedemorgen Toyotaboy,

Zou je willen proberen om rechtstreeks in de database, in de tabel ps_configuration de volgende waarde toe te voegen?

Name: mollie_awaiting
Value: 1000

Op mijn lokale testomgeving  werkt het .  (xampp)

Mollie Version 4.0.4  van github plus database aanpassing.

Ook de instelling van de Enable country restrictions staat aan waardoor je  denkt dat het niet werkt.

Even goed zetten en payment keuze word weer zichtbaar.

Alleen op mijn live site krijg ik het nog niet werkend ik blijf de dezelfde fout houden  heb cache al geleegd.

Of er staat nog wat verkeerd in de database wat veranderd moet worden?

Wat ik ook vreemd vind als ik de module upload lukt het de eerste keer niet (de server geeft een fout error 500)

De tweede keer zegt ie wel dat de module goed geinstalleerd is.

Dacht zelf dat dit lag aan de PHP instelling van de server  maar dat staat goed.

memory_limit = 512M max_execution_time = 300 max_input_time = 300 upload_max_filesize = 20M post_max_size = 22M ; Increase this value if you work with products with a lot of combinations max_input_vars = 20000 allow_url_fopen = on

 

Heb nu de oude module weer geinstalleerd nu werkt het gewoon weer.

Ik wacht de komende tijd wel even af wat er gaat gebeuren ik denk dat de Mollie developers nog wat moeten veranderen in het bestand.

Of iemand moet nog een goed idee hebben om het te fixen.

Iedereen bedankt voor de hulp.

Gr Bert

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hier idem zelfde probleem.

 

Dacht dat het bij mij ergens fout zat dus diverse keren backup terug en opnieuw geprobeerd.

Zit nu terug op versie 3.5.5  van Mollie (die werkte nog) en blijf maar even bij 4.0.2 weg die nu met de upgrade komt.

 

IK VOLG 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 16-6-2020 om 3:14 PM, Agriselect zei:

hier idem zelfde probleem.

 

Dacht dat het bij mij ergens fout zat dus diverse keren backup terug en opnieuw geprobeerd.

Zit nu terug op versie 3.5.5  van Mollie (die werkte nog) en blijf maar even bij 4.0.2 weg die nu met de upgrade komt.

 

IK VOLG 

Het probleem van mij is opgelost . Version 4.0.6   werkt nu op de live site ook

Laaste releases Mollie module

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Toyotaboy said:

Het probleem van mij is opgelost . Version 4.0.6   werkt nu op de live site ook

Laaste releases Mollie module

Momenteel ondervind ik problemen met marketplase (503 Service Unavailable). Ik ga het later nog eens proberen.

Bedankt in ieders geval voor deze update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More