Jump to content
Budrys

Brands issue

Recommended Posts

Hello.

 

When I disable any brand it is removed from product.

So when I enable that brand product doesn't have it anymore.

 

Is that standard in PS?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems it is, a very weird assumption, probably a bug that needs to be reported to the core team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just checked it again and when you enable the brand back, it's visible for the product, so probably it's some security measure to prevent disabled brands from showing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. I checked too and I have the same. 

 

But Look at that situation. 

1. You disable brand. 

2. Brand disapears from some priduct

3. You edit that product and Save changes

4. Product is są ed without brand

5. You enable brand

6. Edited product doesn't have brand

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More