Jump to content
gokturk

[ÇÖZÜLDÜ ]PS 1.6.1.17 Geçici Klasör Eksik Sorunu

Recommended Posts

Posted (edited)

Resim yükleme sorunu yaşıyorum şuan, sitede beyaz eran oldu bende bir türlü çözemeyince eski yedeği zipleyip attım şuan resim eklenmiyor hiç bir şekilde. Ürün resmi ekleyince Geçici klasör eksik hatası alıyorum. Normal diğer kısmlarda da resim yükelenmiyor. Yazma izinleri ile alakalı bir durum sandım ama chmod izinleri doğru. Php süsümlerini denedim 5,4 - 5,5 -  5,6 - 7,0 ama düzelmedi. Log kaydı içinde bir hata basmıyor sistem

Screenshot_1.jpg.0e41be2ed758f05e0aea68d04cd52926.jpg.c30b25c0da41b5cf6652b16045c2c573.jpg

Hata modunu aktif edince sitede şu hata kodları defalarca satırda çıkıyor.


Deprecated: Non-static method homeBlock::getTitle() should not be called statically in 

/home/*****/public_html/modules/fmmhomecomments/fmmhomecomments.php on line 163

Notice: Undefined offset: 89 in /home/*****/public_html/modules/fmmhomecomments/fmmhomecomments.php on line 172

Notice: Undefined offset: 89 in /home/*****/public_html/modules/fmmhomecomments/fmmhomecomments.php on line 174

Revulotion Slider e resim yüklüyorum yüklendi görünüyor ama yüklenmiyor

 

Screenshot_1.thumb.jpg.7910c61f74d9902ca78fc6253434e71f.jpg

Edited by gokturk (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

fmmhomecomments modülünüzü devredışı bırakıp bir deneyin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, askinjew said:

fmmhomecomments modülünüzü devredışı bırakıp bir deneyin.

Hatayı görünce onuda denemiştim hocam, değişen brşey olmuyor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

modülü devredışı bıraktıktan sonra ön belleği kapatıp temizlediniz mi?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, askinjew said:

modülü devredışı bıraktıktan sonra ön belleği kapatıp temizlediniz mi?

 

Ön bellek kullanmıyorum üstad ama yineden dediğinizi yapıp denedim sonuç değişmedi :(

1asd.jpg : Geçici klasör eksik

Share this post


Link to post
Share on other sites

overite klasöründe artık kalmış olabilir kontrol ediniz.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, askinjew said:

overite klasöründe artık kalmış olabilir kontrol ediniz.

 

Tam olarak anlamadım hocam yapılması gerekeni.

Screenshot_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunucuyu değiştirince sorun düzeldi arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan olursa aynı yedeği farklı bir hostta deneme yaptım ve sorun geçti. Geçici klasör dediği şeyin temp/cache olduğunu düşünüyorum. Aynı bilgisayardaki gibi önce tüm dosyalar çerez belleğe alınır ve sonra çıktı karşımıza gelir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More