Jump to content
Bimanto Nur  Rachman

XIP Blog prestashop link di megamenu bar error 404

Recommended Posts

Halo gan maaf mengganggu.

Maap kalo pertanyaan ane udah pernah di mention. Ane skrg lagi bangun web pake prestashop 1.7

nah di dalam web ini ane install blog module gratisan (xipblog)

buat create content dll ga ada masalah sih, tapi pas ane mau masukin link archive nya ke megamenu pakai prestashop link, cuma pas di klik error..

ane coba akalin  juga dengan masukin link categories ke custom link di mega menu, hasilnya pun sama aja...

 

ada yang pernah ngalamin? mohon bantuanya ya

Screen Shot 2020-02-23 at 16.40.51.png

Screen Shot 2020-02-23 at 16.40.45.png

Edited by Bimanto Nur Rachman (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More