Innuita Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Witam Silnik sklepu to PrestaShop 1.7.6.3 Mam taki problem mam produkty w pod kategoriach i w panelu admina w ustawieniach produktu w powiązaniach kategorii mam zaznaczoną dla danego produktu tylko jedną podkategorię. Mimo to ten produkt pokazuje się we wszystkich wyższych podkategoriach danej kategorii a nie tylko w tej jednej wybranej. Czy ktoś wie w czym jest problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 W ustawieniach modułu faceted search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innuita Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 (edited) Nie rozwiązuje to mojego problemu . Chcę aby schodzą w głąb podkategorii pokazywały się tylko produkty danej podkategorii ale aby nie było to dziedziczone w głąb tzn. wchodząc w główną kategorie nie chce aby pokazywały się z samego dna tzn z najniższych podkategorii tylko z pierwszego poziomu podkategorii Edited February 7, 2020 by Innuita (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts