Jump to content

[solved] Mail language problem 1.7.6.0


Recommended Posts

Hello,

I have a problem with languages in PS 1.7.6.0

I installed PS with the Polish language and Polish is my default language of the shop.
One administrator works in Polish while I am setting up the shop as an English language admin.

The shop works fine in Polish but the order confirmation mail is sent in English, not in Polish.

When I go in Admin to International / translations and select Polish, only the subject part is translated into Polish, not the body part.

All Polish translations in the MAILS/PL/ section are in English when I login as an English admin or as a Polish admin.
There is a blue message.  For the account mail: "No Subject was found for account in the database".

I am using the classic theme.

Can somebody tell me what is wrong?  Why are these mails in English?

 

Edited by Bob van der Valk (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This problem is probably fixed.

During the installation process, the myshop/mails/pl folder must have been filled with English files...

I copied the same /pl folder from an older install and I get the Polish translations now in the Translations editor.
Probably it will send Polish mails now too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...

Did you manage to solve the issue regarding the account mail: "No Subject was found for account in the database"?

I can't fnd any information on how to alter these system email subjects...?

With kind regards,
 - Johan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More