Jump to content

Recommended Posts

Dear kind Technical Expert,

After Migration to new hosting  Prestashop 1.7.6.1, I am facing many problems. All are solved. But, When my customer login and place order after that they does see any images. But, when she logout/signout the images showing. When, she login again the images are gone. Again signout the images showing. What I do? 

Please see the attached photo. 

ImageERROR3.jpg

ImageERROR2.jpg

ImageERROR.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odd, I wonder if a corrupted cookie can do that. Do you have any caching system on the site? Something that might be tied to the customer id, or were/are you using any cdn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is causes for all customer. If you login www.anobashop.com   you experience same thing that I mentioned. Please give us an idea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More