Jump to content
vampira

Enabling 2nd language creates 'page not found' PS 1.6.1.13

Recommended Posts

Help needed - my e-shop has been running on single language until now. No problems, all works just fine.

As I want to enable a second language, a problem has occurred. Once enabled, the language selector comes visible in the shop, but the index page (now with language extension) has been replaced with 'page not found' message.

I have tried to solve this by changing disable Apache's MultiViews option to yes, disabling and enabling friendly url's, clearing cache - so the htaccess will be rewritten, but no avail.

The only time the new index page seems to work is when friendly url's are disabled, but I would very much prefer to have those.

Any recommendations on how to solve this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

try viewing in incognito window of chrome as you may have browser cache causing issue.

it's helpful if you post url for community to test, you can delete at later time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More