Jump to content

Recommended Posts

Bonjour, 

Depuis hier sur mon site 1.7, j'ai des erreurs 503 qui partent, qui reviennent. 

En sachant que j'ai fait ma montée de version depuis une semaine ( 1.6 > 1.7 ) 

Php 7.2 et OVH en hébergeur.

Avez-vous une petite idée s'il vous plaît ? 

Merci. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, SoniaPham said:

Bonjour, 

Depuis hier sur mon site 1.7, j'ai des erreurs 503 qui partent, qui reviennent. 

En sachant que j'ai fait ma montée de version depuis une semaine ( 1.6 > 1.7 ) 

Php 7.2 et OVH en hébergeur.

Avez-vous une petite idée s'il vous plaît ? 

Merci. 

 

Bonjour, 

Activer l'affichage des erreurs, fichier de 29 lignes
config \ define.inc.php

besoin de
define ('_ PS_MODE_DEV_', true);

Vous pouvez donner un lien vers le site pour voir exactement quels sont vos problèmes

Merci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More