Jolanta1 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Witam, Poszukuję modułu lub systemu płatności internetowych. Czy wszystkie które istnieją na polskim rynku zdzierają % od każdej transakcji? Kogo w ogóle byście polecali? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Na tym właśnie polegają szybkie płatności internetowe, że płacisz prowizję od każdej transakcji, jak nie chcesz prowizji to zostają przelewy bankowe. Wielu naszych klientów korzysta z PayU, korzystając z naszego linku możesz założyć tam konto z prowizją 1.7% i opłatą aktywacyjną obniżoną z 200zł do 5zł. Inne często wybierane to przelewy24, jest tego więcej i w zasadzie każdy ma swój darmowy moduł do presty, ale prowizji nie unikniesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miccom Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 U mnie śmiga Cash Bill , Polska firma z Katowic, prowizja taka jak wszędzie, paypal, kody paysafecard, karty kredytowe- co chcesz. Choć mam też payu, i to najczęściej klienci wybierają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mabcin Posted December 23, 2019 Share Posted December 23, 2019 Ja osobiście mam Przelewy24, mają akceptowalną prowizję moduł do obsługi jest też prosty do ustawienia, kontakt z nimi jest naprawdę dobry zawsze moje problemy rozwiązywali dosłownie w moment, na maile też bardzo szybko reagują. Ale co byś nie wybrał prowizja Cie nie ominie z tego w końcu się utrzymują 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts