janek198 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Czy warto postawić sklep internetowy w na szablonie gotowym? O darmowych szablonach pewnie mogę zapomnieć? Zaznaczę, że ma to być sklep ze sprzętem AGD. Pewnie w zrobieniu tego na darmowych szablonach jest więcej minusów niż plusów. A jak się to ma z szablonami premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Musisz dobrze wybrać szablon - ja postanowiłem wybrać szablon premium ale nie poczytałem komentarzy i po kupieniu zaczęło się piekło Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek198 Posted November 26, 2019 Author Share Posted November 26, 2019 Więc lepiej zlecić to jakiejś agencji, by dostosowała projekt do moich potrzeb? Piszesz,że zaczęło się pier.......... Chodzi o to, że musiałeś tple przerabiać, CSS i inne. Czy dobrze rozumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Strona działam i wyświetla się, ale np nie działają niektóre moduły administracyjne - wali 500 bo nie znajduje plików - tak jakby autor nie dodał tych plików do paczki. Pytanie czy szukałeś szablonów już jakichś? Koszt budowy szablonu od zera dedykowanego pochłonie kilka razy więcej niż kupno gotowca i poprawki tylko konkretnych elementów Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek198 Posted November 26, 2019 Author Share Posted November 26, 2019 Podsumowując/ Lepiej kupić szablon premium i dostosować do swoich potrzeb. Taniej powiadasz 😀 Zastanawiałem się nad tym pod wersję 1.6 https://prestashopszablony.pl/szablony-prestashop/14-szablon-sklep-elektroniczny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) 3 minutes ago, janek198 said: Podsumowując/ Lepiej kupić szablon premium i dostosować do swoich potrzeb. Taniej powiadasz 😀 Zastanawiałem się nad tym pod wersję 1.6 https://prestashopszablony.pl/szablony-prestashop/14-szablon-sklep-elektroniczny.html Kompatybilność: PrestaShop w wersji 1.6.0.4 - v1.6.1.6 Ja idę w 1.7 Raczej myślałem o czymś z tego miejsca https://themeforest.net/category/ecommerce/prestashop Edited November 26, 2019 by pycode.biz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek198 Posted November 26, 2019 Author Share Posted November 26, 2019 Z themeforest muszę jeszcze poszukać szablonów. W każdym razie odpowiedziałeś mi na najważniejsze pytanie, lepiej nie iść w darmowe szablony tylko coś kupić lepszego i modyfikować, i koniecznie komentarze i opinie czytać. Dzięki serdeczne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Ja obecnie przy kolejnym sklepie tak będę działał Tylko nie wiem czy czasem dla sportu nie postawię go na innym skrypcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Przeniosłem do działu ogólnego ponieważ temat nie jest związany z udostępnieniem darmowego modułu lub szablonu. Przy okazji przypomnę wszystkim użytkownikom że na forum panują pewne zasady, m.in podpis w stopce jest dozwolony powyżej 25 postów, a odpowiadanie na tematy w dziale oferty gdy ma się więcej niż 100 aktywnych postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pycode.biz Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 33 minutes ago, endriu107 said: Przy okazji przypomnę wszystkim użytkownikom że na forum panują pewne zasady, m.in podpis w stopce jest dozwolony powyżej 25 postów, a odpowiadanie na tematy w dziale oferty gdy ma się więcej niż 100 aktywnych postów. Ok, będziemy pamiętać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts