Jump to content

Recommended Posts

Hi, 

I have a shop that's using the theme (leo alaska) and it's been doing fine, but all of a sudden I get a blank screen.

I haven't touched it in a while, and this just happened all of a sudden.

 

I get the following error on debug mode:

Quote

Fatal error: Uncaught Error: Cannot use string offset as an array in D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\modules\leotempcp\leotempcp.php:1263 Stack trace: #0 D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\modules\leotempcp\leotempcp.php(102): Leotempcp->getInfo() #1 [internal function]: Leotempcp->__construct(false) #2 D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\Core\Foundation\IoC\Core_Foundation_IoC_Container.php(120): ReflectionClass->newInstanceArgs(Array) #3 D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\Core\Foundation\IoC\Core_Foundation_IoC_Container.php(157): Core_Foundation_IoC_Container->makeInstanceFromClassName('leotempcp', Array) #4 D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\Core\Foundation\IoC\Core_Foundation_IoC_Container.php(170): Core_Foundation_IoC_Container->doMake('leotempcp', Array) #5 D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\Adapter\Adapter_ServiceLocator.php(52): Core_Foundation_IoC_Container->make('leotempcp') #6 D:\HostingSpaces\coccodrillo\co in D:\HostingSpaces\coccodrillo\coccodrillo.pt\wwwroot\modules\leotempcp\leotempcp.php on line 1263

 

the php version currently is 7.1 and the prestashop version is 1.6.1

It's running on a windows server.

The website is at www.coccodrillo.pt

Does anyone know what the problem is, and how I can fix it?

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

You  should  contcat  LeoThemes.

They  may  have  opened  a topic for this theme in this forum, you have  to post  there .

Oh  here it is:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, ndiaga said:

Hi,

You  should  contcat  LeoThemes.

They  may  have  opened  a topic for this theme in this forum, you have  to post  there .

Oh  here it is:

 

Thanks, I have sent them an email, but they haven't got back to me yet.

I'll try and post there too, but in case someone sees this and has a clue, it would be helpful, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More