Jump to content
  • 0
bartosz

Błąd zaczytania zdjęć w produkcie

Question

Witam 

Mam problem z importem zdjęć do produktów. Mianowicie import przechodzi nie zgłaszając błędów. Na karcie produktu pojawia się "puste" zdjęcie. tworzy się ścieżka do zdjęcia typu /img/p/4/3/2/6/9/. Sam katalog też jest utworzony , ale znajduje się w nim tylko plik index.php 

ścieżka do zdjęć  http://narzedzia-specjalistyczne.pl/img_import/sassatelli/GT_E_1.png; ( z innych lokalizacji też to samo) 

Zmieniałem rozszerzenia zdjęcia, wielkości itp - wciąż to samo. 

Co ciekawe jak wejdę na produkt i ręcznie dodam zdjęcie to wchodzi bez problemu. 

Presta 1.7.6.1

hosting hekko. 

blad_importu.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More