Jump to content
  • 0
ridvan

Paypal Error (Cannot complete payment)

Question

Hello There,

I'm getting on error when i try to checkout with paypal,
here is the errorr message:
PayPal response:
TIMESTAMP -> 2011-03-31T15:21:19Z
L_ERRORCODE0 -> 10002
L_SHORTMESSAGE0 -> Security error
L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid
L_SEVERITYCODE0 -> Error
PayPal returned error

Already tried, to delete API and create new one, but that didn't help :(

Pleaseeee help :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

29 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

For what ever reason copying and pasting the api password does not work. It shows up with stars and the correct length but results in that error. Finally I tried typing it by hand and it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Im getting the same problem

PayPal response:
TIMESTAMP -> 2011-04-07T08:10:31Z
L_ERRORCODE0 -> 10002
L_SHORTMESSAGE0 -> Security error
L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid
L_SEVERITYCODE0 -> Error
PayPal returned error

fyswan1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am getting teh exact same error.

I tried re-entering the password a numbe rof times, same error

PayPal response:
TIMESTAMP -> 2011-04-08T03:05:57Z
L_ERRORCODE0 -> 10002
L_SHORTMESSAGE0 -> Security error
L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid
L_SEVERITYCODE0 -> Error
PayPal returned error

has anyone fund a fix for this?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have also the same error :(

Merci de vous reférer aux logs :
PayPal response:
TIMESTAMP -> 2011-04-08T12:11:37Z
L_ERRORCODE0 -> 10002
L_SHORTMESSAGE0 -> Security error
L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid
L_SEVERITYCODE0 -> Error
PayPal a retourné une erreur

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same problemeon 1.4.0.17 :
L_LONGMESSAGE0 -> Security header is not valid

Try all type of correctoion found in forum : recreate api key, use default theme, handwrite code .

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I uncheck the sandbox mode and now it work


I do confirm, as soon as I unchecked the Sandbox mode : it worked. Which is NOT good as I would like to make E2E tests before to go live.

:/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I went into preferences and then performance and disabled the bottom cache, I had previously tired that and reconfifuring but that hadnt worked. This worked but I dont know how disabling it will affect things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Remove the paypal password. save and this works.
In modules, payment paypal module must be in green check, not in warning. later, put the paypal api password again

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Remove the paypal password. save and this works.
In modules, payment paypal module must be in green check, not in warning. later, put the paypal api password again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok, what worked for me was turning off sandbox. There is a bug: http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-1504 and I am actually reposting this link from another page, hope this helps all having problems as it helped me. I really think it has nothing to do with copy/pasting the api pass in there as I did this also and like I said, all I did to fix it was turn off the sandbox, which is really annoying if you want to test but until there is a bugfix for it we have to live with it :(

I was actually alerted to the fact by email when I had a customer try to make a payment for $200+ but got the error and I guess they moved on. Great! Live and learn I guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

nothing helps me at all, typing password or checking real mode instead of sandbox.

I have module PayPal 3.0.7.

 

Please guys help me.

 

Regards

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have prestashop 1.4.6.2 and paypal and I seem to have problom checking out at least that what email said from buyer that when fine but last page didn't complet but I got no error or payment any help. Paypal 3.0.9 I just upgraded because od address error I keep getting. I can't up date prestashop to much hand coding done for looks any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×