Jump to content
dw_stoob

SSL Certificate broke Formatting

Recommended Posts

Hey there. We set up a shop using a theme from the market a while ago, and initially everything ran fine. But after installing a SSL certificate, now parts of the page seem to be broken. In particular, images such as the shopping cart, phone or currency on the homepage. Inside the backoffice admin area, the sidebar is also broken in places, weirdly only on certain tabs (When on the dashboard, everything is broken and weird, when on "products" everything looks fine). I've attached some images to show the effect.

I'm curious whether I'm missing some basic setting. We did enable SSL & SSL on all pages in the setting. I also managed to turn the regular images of our products back on after disabling "friendly urls", when beforehand they were gone as well.

Appreciate it if anybody got an idea what to do for this. We are using prestashop v 1.7.6.1

2019-10-10 14_49_13-El Espanol.png

2019-10-10 14_49_40-.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

you may have some resources not being loaded through SSL, check the browser's inspect tools->console for such errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More