Jump to content
jackpera

Unknown column 'id_country' in 'field list'<br /><br /><pre>INSERT INTO `bb_layered_price_index` (id_product, id_currency, id_shop, price_min, price_max, id_country)

Recommended Posts

Hello,

when adding a new product, we get the error attached to this (on PS 1.7.6.1).

Any Idea on this?

Further, there are some strange behaviours, like Categories and Subcategories that couldn't be erased.

We are running on php 7.1, but we tried also 7.2 even if I think there's no relation with php version.

I tried to add manually the missing column and get the following error:

Table 'db798029528.bb_layered_filter_block' doesn't exist<br /><br /><pre>TRUNCATE TABLE bb_layered_filter_block</pre>

when trying to create the product.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks a lot

Jacopo

 

screeshot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Jacopo,

Did you find a solution for this problem?

Please let me know. I have the same situation.

Thanks and best regards,

Diana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

You  are  trying  to fill  the   row   id_country    that  does  not   exist   in the  table  bb_layered_price_index .

If   the   table  bb_layered_price_index    is  from  module  just  uninstall  that  module  and correct  the code .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Ndiaga,

Thank you very much for your response. 

Yes. I reinstalled Prestashop 1.7, and I have been working with the different module developers to solve issues. I don't know what was wrong but I have moved further with my upgrade. 

Best regards,

Diana

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Diana EFB said:

Hello Ndiaga,

Thank you very much for your response. 

Yes. I reinstalled Prestashop 1.7, and I have been working with the different module developers to solve issues. I don't know what was wrong but I have moved further with my upgrade. 

Best regards,

Diana

Ok,  I  see .

So   jackpera   can  do   the  same   as  well.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ndiaga,

Yes. I hope it helps him, too. Definitely, reinstalling and trying the different functions slowly and adding modules one by one is the only option.

:)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More