Marcin96 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Próbuje skonfigurować sklep " po kimś". Wdrażam się dopiero w presta, do tej pory szło mi dosyć gładko, jednak zatrzymałem się na dłuższą chwilę przy sposobie wyboru dostawy. Mam włączony tryb przetwarzania standardowy ( 5 kroków). Problem, który mi doskwiera to konieczność wyboru sposobu dostawy ( COD/ODBIÓR W SIEDZIBIE/PŁATNE Z GÓRY) dla każdego produktu z koszyka z osobna. W jaki sposób mogę ustawić 1 sposób dostawy dla wszystkich produktów znajdujących się w koszyku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mudol Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Albo coś nie tak ze sklepem, albo jeszcze jest możliwość, że dany produkt ma w ustawieniach wybranego przewoźnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin96 Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 Czyli to może być spowodowane przypisywaniem sposobów dostawy do danego produktu? Produkty mają przypisane różne rodzaje dostawy, w przypadku większości obowiązują 3 rodzaje - kurier standard, cod, odbiór w siedzibie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts