Jump to content

webmasterBS

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by webmasterBS

  1. I will observe this topic as I have a corresponding issue with the same Presta version. In my case translations are nicely saved in the back office but the front end of the site is not bothered by the changes... Even after clearing the cache. Classic theme (Presta's default).
  2. Hi, I have a problem with adding or editing products in the back office. Whenever I want to edit/add product I get the infinite spinning circle over the save buttons in the general info tab. When I try to switch to any other tab I get the blank page where options should show up. This is what I get in the Console: Uncaught ReferenceError: tabs_manager is not defined at HTMLAnchorElement.<anonymous> (http://XXXX.pl/adminXXXX/index.php?controller=AdminProducts&id_product=1&updateproduct&token=27884cd765222dd207b6694e1c44b447:987:6) at HTMLAnchorElement.dispatch (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:3:8066) at HTMLAnchorElement.r.handle (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:3:4767) at Object.trigger (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:3:7167) at Object.e.event.trigger (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-migrate-1.2.1.min.js:2:6732) at HTMLAnchorElement.<anonymous> (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:3:14925) at Function.each (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:2969) at e.fn.init.each (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:2:845) at e.fn.init.trigger (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:3:14901) at e.fn.init.n.fn.(anonymous function) [as click] (http://XXXX.pl/js/jquery/jquery-1.11.0.min.js:4:15584) index.php?controller=AdminProducts&id_product=1&updateproduct&token=27884cd765222dd207b6694e1c44b447:1093 Uncaught ReferenceError: tabs_manager is not defined at index.php?controller=AdminProducts&id_product=1&updateproduct&token=27884cd765222dd207b6694e1c44b447:1093 at dispatch (jquery-1.11.0.min.js:3) at r.handle (jquery-1.11.0.min.js:3) I have a Presta 1.6.0.14 which works as a catalog only. I had to migrate it to a different subfolder due to the folder structure reorganization. I made only the database backup (I have files backup from 1 year ago, not much changed since then). After successful migration I randomly updated a few modules (*dum, dum, dum, dum...*). Not sure if everything with product tab worked good before that. I've tried restoring database, replacing /js , themes/default-bootstrap/js and /modules folders also adding some supposedly missing .js files to the main /js folder Any other suggestions I can try before I just setup a new store...? 馃槙 Any help would be much appreciated.
  3. Hi, today I encountered the same problem. Did you manage to resolve this? I will write here if I stumble upon any solution... Kind regards
  4. Thank you very much! I've found on my PC only version 2.0.9 so this is great upload! Thanks again, hopefully the issue will be solved. I will be afraid to run any updated
  5. Hi, I also run an update today and it broken the display of MAIN category in the menu (it is not visible) In the back office of the modules or categories everything is just the same, like nothing happend :/ How can I restore module to the previous version?
  6. Thank you for your quick answer Indeed removing "strip_tags" as mentioned above works like a charm! I did it on default bootstrap theme. Solution to my problem laid elswhere, I just had too long short_description in CSV Increasing max characters in the Back Office resolved the issue. (menu Preferences>Products>in the first section there is a field to change it)
  7. khejit68, lovemyseo : did you tried it on 1.6.x version? Your posts are quite recent but I did what suggested on my latest Presta installation and it did nothing, html tags are still ignored :/
  8. Apparently the problem is unique for the polish host serwer home.pl If anyone has similar problem to mine AND keeps his store at home.pl visit polish topic here https://www.prestashop.com/forums/topic/443004-default-theme-not-displaying-correctly-1562/?view=getnewpost
  9. Thanks! I will change the permissions! Wonder why during installation those necessary changes aren't mentioned... Do I need to force compile and clean cache even after changing permissions?
  10. Podpi臋艂am si臋 pod ten temat, bo jest bardzo dobrze opisany, ale u mnie problemem jest tylko druga cz臋艣膰: "Ha, u mnie nie informuje o przes艂anej wiadomo艣ci do dzia艂u obs艂ugi klienta." bo u偶ywam Presty tylko jako katalogu. Niestety klient trzyma stron臋 na home.pl :/
  11. Sklep jest w trybie katalogu, wi臋c je偶eli masz na my艣li zam贸wienia itd. to nawet tego nie sprawdza艂am. W zaawansowanych->e-mail dochodzi mail testowy Klienci korzystaj膮 z zak艂adki kontakt i wiadomo艣ci zapisuj膮 si臋 w obs艂udze klienta. Id臋 spr贸bowa膰 z ponownym zainstalowaniem... //ponowne zainstalowanie modu艂u nic nie pomog艂o :/
  12. Ha, u mnie nie informuje o przes艂anej wiadomo艣ci do dzia艂u obs艂ugi klienta. Tzn. nie sp艂ywa ona na poczt臋. Powiadomienia e-mail skonfigurowane. Mo偶e nie w tym "hook'u" mam w艂膮czony ten modu艂? Wersja 1.5.6.2 B臋d臋 wdzi臋czna za pomoc.
  13. Hi, I've installed version 1.5.6.2 (yes, I need this one) and it seems like CSS files are not working properly or something. Any ideas where to look for a solution? testpresta.naturalpoland.pl Any help appreciated!
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More