Jump to content

LovePrestashop

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LovePrestashop

  1. I have installed 1.4.0.1 - the beta vision and still got the same issue: every time I upload an image for a product, it says "update successful" but I can't see the image at all. I used the image and loaded it to another person's demo site successful. So must bust some thing wrong with my installation? I use windows server and IIS5. Thanks

  2. I have installed prestashop successfully and I love it! It is easy to use. Just one thing is difficut - I can NOT upload the image for a product.

    I created a new category and then add a new product. I went to the image tab and select a image, put the description... and then click the button "save". It display the message "update successful". However, from the product list at the back office, I can't see its image as well as the shop! It displays "no image available". Here is its url: http://www.ialda.com/prestashop/

    I have search on google and 1 article said its size must be 600x600px. I have followed this way but it still doesn't work. Message shows me "update successful" but displays "no image available".

    Any thing I did wrong or it is a bug in prestashop?

    Please help! Thanks

    By the way, I found out my product upload image screen has "save and stay" button only but other simple products has "save image" button. What is happening?

    27067_TGfGsmkWshGJ07w01Mr1_t

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More