Jump to content

LovePrestashop

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LovePrestashop

  1. When I try to change a translation follow by this way: BO: tools ->Translation -> Front Office Translation -> en Type my translation in the text box, then click "update translation" button, then I got an error message "Cannot write language file". I know this is because the file needs write permissions but I don't know which file is it. I checked the "translation" folder and I can see all of files on en folder have write permission. It may be a easy question for you, but please help me... Thanks so much! I have checked the translation folder has write permission. and all files under translation/en/ are also writable.
  2. my hosting company refused to open it. rocky is right - the issue is the live feed and update currency rate button don't work
  3. I solved the issue myself. very simple mistake - the user doesn't have create table rights.
  4. I am installing prestashop on a hosting site and it failed at creating databases (I installed on my own server and it was successful). It passed pre-installation checks except the 'Allowed to open external URLs'. But it is an optional. Please see below image for the error message. I have checked the database, no tables were created. Pleas help me as I am very new to prestashop. Thank you very much!
  5. Thank rocky. I will try to ask my hosting company to change it - I will try but not sure they will do it or not. Thanks you so so much!
  6. Many thanks rocky. In this case I need ask them to fix it. Would you know how to change the php settings to fix this issue? Thanks
  7. I am installing prestashop 1.3.1 on my prod site and it didn't pass "allowed to open external urls" test (red color). However, I could continue the installation because the "allowed to open external urls" is an optional setting. I have contacted my hosting company but they doesn't know how to fix it. My question is that if I continue the installation, what functions may be effected in my shop and what kind of issues I may have late? Any comments and sugestions are welcome. Thank you so much!
  8. Thank you very much DutchCoding, It works! Wow, you are great! Sorry, could I ask one more question? The heading of product customization is "Text", how can I change it to something else? Sorry for asking too simple question because I am very new to prestashop (less then 1 week). Thanks so much!
  9. I am trying to use the product customization module – it is very good function but it doesn’t look good. The first image is what it looks like currently. I wish I could align them to center (second image). If anyone could help me with it would be must appreciated. BIG thanks.
  10. tried, it is very nice but it is not free module. If anybody looking for a free module, please ignore it.
  11. BIG thanks to Moderator! It works. Just one thing, I don't need to change the height from 342 to 242, it automatically change its size. Is this because I am using latest version of PS?
  12. Swan black, thanks for sharing that. I have a similar problem with the email - when I click test email button and it runs forever! Even I can't see any error message. Any idea? Thanks
  13. Hi, I want to removed the product short description from the Feathure Prodcuts block and make the grid shorter. Please see the image below, that is what I need. I am sure it is doable but I don't know how. If someone could help me with it will be mush appreciated. BIG thanks!
  14. I am very interested the module for ANZ eGate. Could you let me know if you have finished it. Thanks
  15. DutchCoding, my php version is 5.2.13. I have found another thread on this issue, but it doesn't work for me. Here is the thread: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/31341/configuring___using_prestashop/solved_cant_upload_product_images/
  16. Hi nsatguy, I have exactly same issue as yours. I have followed your way - Add IUSR_xxx to c:\windows\temp (MODIFY/read/list/execute), but it still doesn't work. Any one could help me please? I have posted this thread couple of days ago, but still not found answer yet. http://www.prestashop.com/forums/viewthread/63145/configuring___using_prestashop/can_not_upload_product_image
  17. Thanks Moderator, I can see "save image" button on existing product, but once I save the new image, it says "update successful". However, I can't see the new image. I have checked the \prestashop\img\p\ folder, there is no new image at all and the folder is writeable. DutchCoding, the images you saw on my site were existing products. my new product test 2 doesn't have an image.
  18. Thank you very mush for those video tutorials - very nice and useful. I am a newbie of prestashop (just few days) and I am having a problem to add image for product. Here is my post for this issue: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/63145/configuring___using_prestashop/can_not_upload_product_image. Would you be able to help me with it please? thanks.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More