Jump to content

Yakje

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • First Name
    Kay
  • Last Name
    Born

Recent Profile Visitors

134 profile views

Yakje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

2

Community Answers

  1. Thanks for the quick reply! i changed my css to the above, as you mentioned: body { min-width: 320px; height: 100%; line-height: 18px; font-size: 12px; font-family: "Roboto", sans-serif; color: #242424; } @media (min-width: 1367px) { background-repeat: no-repeat; background-position:top center; background-image: url("https://imkershop.nl/themes/theme982/img/background-test.jpg") } But whenever i visit my site, it now does not show the bg anymore at all.
  2. I have a little problem with the background image on my website. It seems to crash some old iOS tablet devices, so thats why i don't want my background image to load on devices with a resolution of 1366 and less. How will i be able to achieve this? Prestashop version 1.6.1.0, link to the site: https://goo.gl/86Sn3x Username: smile Password: testtest This is currently what my global.css body looks like: Global.css body { min-width: 320px; height: 100%; line-height: 18px; font-size: 12px; font-family: "Roboto", sans-serif; color: #242424; background-repeat: no-repeat; background-position:top center; background-image: url("https://imkershop.nl/themes/theme982/img/background-test.jpg") }
  3. I know the browser is still able to display them, but it is not how they should be loaded and takes more time. I want to speed up my site and this is one of the things i want to get fixed
  4. I ran my website through http://gtmetrix.com/ and the following issue came up: The following image(s) are missing width and/or height attributes. https://imkershop.nl/242-tm_home_default/cadeaukaart-5-.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/415-tm_home_default/starterspakket-deluxe-10-delig.jpg (Dimensions: 200 x 200) (2 uses) https://imkershop.nl/497-tm_home_default/imkerjack-model-deluxe-ronde-hoed-.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/653-tm_home_default/starterspakket-deluxe-bijenwaskaarsen-maken.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/679-tm_home_default/pre-sale-mitezapper-deluxeset-frame-en-controlebox.jpg(Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/760-tm_home_default/draadspanner-ergonomisch-deluxe.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/904-780-tm_home_default/bijen-houden.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/905-781-tm_home_default/bijen-in-beeld.jpg (Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/906-782-tm_home_default/-informatieblad-biologische-bijenhouderij-voor-certificering.jpg(Dimensions: 200 x 200) https://imkershop.nl/nl-default-tm_home_default/spijkertjes-voor-het-maken-van-ramen.jpg (Dimensions: 200 x 200) I noticed that all the images above are images featured in the homepage modules: "blocknewproducts", "blockbestsellers" & "blockspecials" You can take a look at my site over here: http://goo.gl/RqgDpw So it seems to me that something is wrong about the coding in those modules? I was hoping for anyone who knows how to get this fixed?
  5. Fixed it, issue was the z-index: All working now
  6. Ok, i managed to get it at the right position, but now the links are not working anymore, what could be causing this? This is my code: Global.css: .icon-check{ margin-right: 0.5em;} .icon-time{ margin-left: 2em; margin-right: 0.5em;} .icon-truck{ margin-left: 2em; margin-right: 0.5em;} .cta a:hover{ color: #0A6E00; } .cta{ padding-bottom: 6px; text-align:center; position: absolute; font-weight: bold; font-size: 110%; bottom:0; left:0; right:0; margin: 0 auto} .cta ul {margin: 0;} .cta ul li{ display: inline; } Header.tpl: Underneath <div class="header-container"> i put: <div class="cta"> <ul> <li><a href="https://www.webwinkelkeur.nl/popup.php?add_review&id=3984" target="_blank"><i class="icon-check"></i>Webwinkel keurmerk</a></li> <li><a href="../content/15-levering-en-verzending"><i class="icon-time"></i>14 dagen bedenktijd</a></li> <li><a href="../content/15-levering-en-verzending"><i class="icon-truck"></i>Verzonden met PostNL</a></li> </ul> </div> You can see it on: http://goo.gl/9zPC7G Username: test Pass: test1234
  7. Not sure if this is what you meant? i attached the header.tpl (in .html format, since .tpl is not permitted as atachement) I tested it like this, but still the same result. header.html
  8. Ye i disabled it, because it still ain't the way i want it to be. Enabled it on my test site, you can visit it at the following link: http://goo.gl/0japhM Username: test Password: test1234
  9. Hello, Today i updated my webshop to PS v.1.6.0.14, everything worked except for the "blockcart" module. It seems like the ajax popups are somehow disabled (while i have them enabled in the BackOffice) This is what happens when i hover over my cart: This is what should be happening: The same goes for this popup window (this does not show after the update either): You can take a look at my testsite over here: http://goo.gl/uzwueQ Login = test Pass = test1234
  10. The module "Page Cache" seems to be causing this bug, so i made a new post in his topic: https://www.prestashop.com/forums/topic/281654-module-page-cache-speedup-your-shop/?p=2009842
  11. Hello, Today i updated my webshop through the 1-click-updater from v1.6.0.9 --> 1.6.0.14, it seemed to have gone well, but once i tried to place an order i noticed an pretty serious bug. If i logon to any account on the front-end of the website and then click on one of the product categories on the left side column or every other random link, it takes me to the page i am supposed to go to, but i also automaticly get logged out and the shopping cart is empty. The Page Cache module seems to be causing this, whenever i disable the Pache Cache module it is functional again. I made a gif, so you can see exactly when the bug appears: http://i.imgur.com/Xcscls3.gifv I send you an PM with login information for live testing. I hope you can locate the problem for me.
  12. Hello, Today i updated my webshop through the 1-click-updater from v1.6.0.9 --> 1.6.0.14, it seemed to have gone well, but once i tried to place an order i noticed an pretty serious bug. If i logon to any account on the front-end of the website and then click on one of the product categories on the left side column or every other random link, it takes me to the page i am supposed to go to, but i also automaticly get logged out and the shopping cart is empty. I made a gif, so you can see exactly when the bug appears: http://i.imgur.com/Xcscls3.gifv It's a pretty serious bug, so i hope anyone knows what might be causing this?
  13. I think i already had MyParcel v1.1.1 installed. (not sure though). I did notice with a recent update to PS v1.6.0.14 using 1-click-install and selecting: Disable non-native modules = No, Upgrade and switch to the default theme of the new version = No, Upgrade the default e-mails = No (and deleting the smarty cache through ftp, just to be sure) it passed without any husle aswell
  14. I now know how to hide it for mobile devices, thanks! Still struggling to get it at the position i want though. To show the row with links nicely in the grey box i changed the following code in global.css header .row { position:relative; } I deleated "position:relative;" in the above code. At first this looked good, but later i noticed it made other theming elements go out of place. So i had to change it back. But now it looks like this again: Any ideas how i could get it shown at the position i want? Code i added The div <div id="cta"> <div class="header-container"> <ul> <li><i class="icon-check"></i><a href="https://www.webwinkelkeur.nl/popup.php?add_review&id=3984">Webwinkel keurmerk</a></li> <li><i class="icon-time"></i><a href="../content/15-levering-en-verzending">14 dagen bedenktijd</a></li> <li><i class="icon-truck"></i><a href="../content/15-levering-en-verzending">Verzonden met PostNL</a></li> </ul> </div> </div> Global.css .icon-check{ margin-right: 0.5em;} .icon-time{ margin-left: 2em; margin-right: 0.5em;} .icon-truck{ margin-left: 2em; margin-right: 0.5em;} #cta a:hover{ color: #0A6E00; } #cta{ padding-bottom: 6px; text-align:center; position: absolute; font-weight: bold; font-size: 110%; bottom:0; left:0; right:0; margin: 0 auto } #cta ul {margin: 0;} #cta ul li{ display:inline;} .header-container { position:relative; background:#fff } You can take a look at my live site to inspect elements: http://goo.gl/RqgDpw
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More